Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Consultanta

PGC SECURITY EXPERT

Experienta noastra garantia sigurantei dumneavoastra

PGC Security Expert a fost infiintata in anul 2007 (este parte a grupului de firme Protguard ), avand ca obiect de activitate scolarizare agenti paza si consultanta de securitate.

Datorita solicitarilor tot mai dese, activitatea s-a extins si in domeniile auditului de securitate privata, evaluarea sistemelor de paza existente, manageriat in domeniul securitatii private, iar mai nou, conform cerintelor legale ( legea 333/2003 ) si servicii de analize de risc la securitatea fizica (evaluare de risc).

Oferim servicii profesionale si personalizate pentru fiecare client. Serviciul de consultanta vine in intampinarea nevoilor actualilor si viitorilor nostri clienti in orice situatie specifica de securitate.

Echipa este formata din profesionisti in domeniu, cu o experienta in sectorul privat acumulata inca din anul 1992. Specialistii companiei PGC Security Expert stau la dispozitia clientilor 24 de ore din 24.

Persoana care urmeaza sa indeplineasca serviciile face parte dintr-o echipa de manageri si evaluatori specializati in analiza completa de securitate si diminuarea riscurilor, trebuie sa ofere solutii optime in vederea alcatuirii unei cereri de oferta, in functie de specificul obiectivului, sa aiba intotdeauna cele mai bune solutii de securitate si eficientizare a costurilor, dar si suportul permanent ale departamentelor paza, interventie si transport valori din cadrul grupului de firme. Persoana care va presta servicii de consultanta si evaluare trebuie sa intocmeasca analiza de securitate, planul de securitate si documentatia integrala solicitata de legislatia in vigoare, dar si analiza profesionala a obiectivului indicat, din punct de vedere al protectiei necesare.

Calitatea serviciilor oferite este obiectivul principal al companiei noastre, care prin pregatirea si comportamentul personalului pe care ii formeaza creeaza un climat de siguranta si liniste in randul beneficiarilor. De 22 ani ne caracterizeaza profesionalismul, discretia si loialitatea fata de clientii nostri.

PGC SECURITY EXPERT este partener din 2012 cu PGC SECURITY EXPERT din GERMANIA
Aria de acoperire a serviciilor este ROMANIA.


PGC SECURITY EXPERT
Tel: 0727.226.050; 0744.511.666
Tel./Fax: 0365.807.800
str. Castelului nr. 11, Reghin, jud.Mures
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.pgcsecurity.ro
Administrator: Nicolae Molnar

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 48 vizitatori și niciun membru online