Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Paza si protectie

BLACKHAWK SECURITY

BLACKHAWK SECURITY este una dintre cele mai apreciate firme de paza pe segmentul spectacolelor, fiind insa recunoscuta si in domeniul pazei de obiective prin seriozitatea si promptitudinea cu care indeplineste cerintele clientilor.

FIRMA NOASTRA OFERA, in Bucuresti, judetul Ilfov si imprejurimi:
- Agenti securitate
- Servicii receptie
- Controlor acces cluburi (door supervisor)
- Protectie VIP
- Consultanta si managementul riscului

Intregul nostru personal detine un inalt nivel de profesionalism in indeplinirea sarcinilor incredintate, avand pregatirea necesara pentru a actiona in mod prompt si legal in orice situatie.

Nu in ultimul rand, echipa de management se preocupa constant de implementarea celor mai potrivite programe de instruire de nivel european si international, pentru a putea asigura o gama completa de servicii de securitate destinate sa ofere clientilor nostri un sentiment clar de siguranta si de apartenenta la comunitatea europeana.

MISIUNEA NOASTRA este simpla: ne concentram pe detaliile de siguranta si securitate, oferind serviciul potrivit, la locul potrivit, prin agenti cu experienta si pregatirea potrivita, si permitem astfel partenerilor nostri sa se ocupe in liniste de lucrurile care conteaza pentru ei. In acest fel ne asiguram ca avem servicii de securitate profesionale si de incredere, care inspira siguranta si creeaza cu adevarat valoare.

OBIECTIVELE noastre constau in prevenirea pierderilor datorate furtului, incendiilor sau vandalismului, descurajarea infractionalitatii, protectia personala, controlul accesului si controlul multimilor.

Prin serviciile oferite si modul in care o facem, ne dorim sa aratam tuturor ca serviciile de paza si protectie de inalta calitate si oamenii care le duc la indeplinire isi pot pastra in acelasi timp umanitatea, nefiind doar forta bruta.

O lume in care agentii de paza sa poata inspira cu adevarat incredere si respect este VIZIUNEA pe care ne straduim zi de zi sa o transformam in realitate.


CONTACT:
Telefon: 0740.040.781
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
           This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 12 vizitatori și niciun membru online