Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Siemens logo_2017

 

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

KMW SYSTEMS

KMW Systems este o prezenta profesionista pe piata sistemelor de securitate din Romania, inca din 2004. Fiind unic importator autorizat al echipamentelor Dahua Technology, lider mondial pe piata sistemelor de supraveghere video, KMW Systems s-a remarcat ca o companie de prima optiune in domeniu.

Oferind un portofoliu variat de echipamente, care se remarca prin inovatie, simplitate in utilizare si siguranta, KMW Systems si-a consolidat prezenta in piata si a cunoscut in ultimii ani o crestere sustinuta a numarului de parteneri la nivel national.

Printre cele mai apreciate produse si solutii de supraveghere video se numara echipamentele din seria  tehnologiei HDCVI, proprietara Dahua. Aceasta prezinta avantajul de a reda imagini de calitate HD Megapixel prin cablu coaxial, la un cost total foarte apropiat de cel al echipamentelor analogice clasice.

Parteneriatul de succes cu Dahua, experienta, preturile competitive si corecte, respectul pentru activitatea clientilor si responsabilitatea, reprezinta garantia KMW Systems pentru o relatie parteneriala de succes.

KMW Systems
Tel: 0232.247.288/0756.054.300
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.kmw.ro
Facebook: www.facebook.com/kmw.ro 

Anuarul Firmelor de Securitate 2021

AFS coperta_1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online