Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Siemens logo_2017

 

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Solutii de monitorizare GPS / administrare flote

T.E.L.L. Security Systems

Tell logo_2021Compania T.E.L.L. Security Systems SRL a fost infiintata in anul 2012, avand ca obiectiv principal de activitate comercializarea echipamentelor de securitate si a sistemelor de monitorizare prin GPS a utilajelor si flotelor auto. Sistemele de securitate pe care le oferim folosesc tehnologie GSM/GPRS/2G/4G/IP si sunt utile in procese de automatizare a cailor de acces si configurarea sistemelor de alerta.

Oferta noastra include servicii de monitorizare de la distanta, furnizand toate elementele necesare, de la echipamente, pana la hosting. Din portofoliul nostru de echipamente pentru securitate fac parte: sisteme de protectie impotriva incendiilor, sisteme de alerta si sisteme de monitorizare de la distanta a autovehiculelor si echipamentelor industriale. Pentru sistemele de fleet management asiguram montaj, service si suport tehnic 24/7.

 

Tell logo-Easy_Track-final_20

Acordam o atentie deosebita preferintelor si nevoilor clientilor nostri, oferindu-le sisteme diferentiate, care permit supravegherea unuia sau mai multor perimetre, atat la nivel local, cat si la nivel national.

Suntem autorizati pe segmentul GPS de catre RAR Romania.

CONTACT:

T.E.L.L. SECURITY SYSTEMS SRL
Tel.: 0743.119.286
Adr.: Brasov, str. Narciselor nr. 56, CP 500251, jud. Brasov
Web: www.tellromania.ro; www.gpsauto.ro
Director General: Emil Vincze
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Secretariat: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Anuarul Firmelor de Securitate 2021

AFS coperta_1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 12 vizitatori și niciun membru online