Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Reducerea riscului victimal si infractional, prin informarea si educatia preventiva a populatiei

alistar siglaS.C. ALISTAR SECURITY S.R.L. impreuna cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti anunta semnarea unui protocol de colaborare avand ca si obiect Reducerea riscului victimal si infractional, prin informarea si educatia preventiva a populatiei.Read More

In cadrul discutiilor bilateral purtate, partenerii au convenit demararea relatiilor de colaborare in scopul reducerii riscului victimal si infractional, prin informarea si educatia preventiva a populatiei, precum si o ampla campanie de promovare in medii de informare precum: TV, radio, online, presa de specialitate si de larg tiraj, in Bucuresti.

Cu o vasta experienta in domeniul securitatii private, ALISTAR SECURITY sprijina initiativele organizate de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, prin implicarea continua pentru educarea tuturor categoriilor de persoane referitor la riscurile de securitate personala ce pot aparea in viata de zi cu zi.

Urmare a protocolului semnat, in perioada 24-28 Septembrie 2012 Alistar Security va sprijini a saptea editie a evenimentului "Saptamana prevenirii criminalitatii", in Bucuresti, eveniment care are ca principal rol constientizarea si educatia populatiei referitoare la riscurile victimale si infractionale.

Prin colaborarea dintre structurile de analiza si prevenire a criminalitatii, de ordine publica si politie rutiera, se urmareste sensibilizarea populatiei cu privire la importanta prevenirii criminalitatii si necesitatea adoptarii unor conduite antivictimale si antiinfractionale.

Alaturi de organizatorul principal, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, Alistar Security urmeaza sa sprijine evenimentul prin tiparirea si distributia in randul elevilor claselor a VII-a a Manualului de Educatie Legislativa „Unde-i lege nu-i tocmeala”, un manual venit in intampinarea nevoilor de cunostinte legislative a elevilor. Acest manual va fi distribuit catre aproape 12.000 de elevi ai claselor a VII-a din aproape 300 scoli din Bucuresti, dovedind prin acest demers implicarea companiei Alistar Security in educatia preventiva a populatiei legata de riscurile de securitate.

„Copiii nostri si ai dumneavoastra au dreptul sa stie ce se întâmpla cu ei daca nu respecta legea. Sa stie ca legea nu vrea sa le faca rau, ci doar sa le arate drumul considerat normal de societatea timpurilor în care traiesc. Ei au nevoie de o minima educatie juridica” a spus Doamna Gratiela Vaduva - Comisar Sef de Politie, Seful Serviciului Analiza si Prevenire a Criminalitatii.

Alistar Security este una dintre cele mai importante companii de paza si protectie din Romania, oferind solutii integrate de securitate la nivel national. Peste 12.000 de obiective de pe tot teritoriul tarii sunt monitorizate de Alistar Security, statistica ce plaseaza compania in pozitia de lider national in domeniul serviciilor de monitorizare si interventie.
Alistar Security reuneste un numar total de 2.500 de specialisti, coordonati de o echipa manageriala cu peste 20 de ani de experienta in domeniul securitatii private.

Mai multe informatii puteti gasiti pe www.alistar-security.ro, la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefon 021.264.00.00

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 7 vizitatori și niciun membru online