Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

MIRA TELECOM a instalat trei sisteme radar pentru ROMATSA in Bucuresti, Constanta si Arad

Mira IMG Radare 1MIRA TELECOM a finalizat instalarea a trei sisteme radar pentru ROMATSA (Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian) in Bucuresti, Constanta si Arad. Compania a fost subcontractor al furnizorului de echipamente din industria aerospatiala si a apararii Raytheon UK, parte a grupului Raytheon Systems Limited si a livrat lucrari in valoare totala de 360.000 de Euro.

Raytheon Systems Limited si ROMATSA au semnat in februarie 2011 un contract pentru achizitia, instalarea si punerea in functiune esalonata a 3 sisteme radar MSSR Mode S (Monopulse Secondary Surveillance Radar).

MIRA TELECOM a executat pachete integrate de lucrari pentru urmatoarele trei locatii: Directia Serviciilor de Navigatie Aeriana (DSNA) Bucuresti - Otopeni, CDZ (Centrul de Dirijare a Zborurilor) Constanta - Mihail Kogalniceanu si CDZ (Centrul de Dirijare a Zborurilor) Arad - Cap Radar Manastur.

Pachetele au constat in proiectare si executia lucrarilor de constructii civile si a instalatiilor electrice. Lucrarile de constructii civile au inclus instalarea structurii complexe de suprainaltare necesara amplasarii radarului de la Otopeni la cota dorita, instalarea inelului de suport si fixare aferent radomului - structura metalica a carei realizare a presupus un efort deosebit din punct de vedere tehnic, instalarea unui acoperis nou folosind tehnologii de ultima generatie si instalarea unei pasarele metalice de acces in jurul radomului. Printre lucrarile de instalatii electrice s-au numarat instalarea echipamentelor de comunicatii in camerele tehnice special destinate si instalarea unui tablou electric de distributie locala in camera echipamentelor, in fiecare amplasament.

Noile sisteme radar MSSR Mode S au inlocuit vechile sisteme a caror durata de viata era deja depasita. Printre avantajele noilor sisteme se numara tehnologia de ultima ora furnizata de Raytheon si interogarea selectiva a transponderelor din raza de acoperire.

Aceste beneficii contribuie la scaderea poluarii de radiofrecventa, fiabilitatea crescuta si reducerea costurilor de intretinere. Instalarea radarelor ofera, de asemenea, posibilitatea obtinerii automate de informatii suplimentare direct de la echipamentele de bord si o rezolutie superioara din punct de vedere al detectiei.

„Am reusit sa respectam graficul de executie a lucrarilor, chiar daca a fost vorba despre proiecte cu un grad de complexitate ridicat, care au solicitat precizie deosebita in executie si alocarea unui interval de timp direct proportional cu complexitatea. In plus, acest proiect ne-a prilejuit colaborarea cu un partener de prestigiu, cu o experienta solida in industria aerospatiala si de securitate la nivel international, de la care am avut multe de invatat,” a declarat Stelian Ilie, prededintele MIRA TELECOM.

Primul sistem radar instalat a fost finalizat in noiembrie 2011 la DSNA Otopeni, al doilea in decembrie 2011 la CDZ Constanta-Mihail Kogalniceanu, iar cel din urma a fost finalizat in mai 2012, la Manadtur, judetul Arad.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online