Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

SAFE CAM, noul serviciu de monitorizare video lansat de G4S

G4S Secure Solutions lanseaza in premiera pe piata romaneasca de securitate serviciul de supraveghere video SAFE CAM, disponibil atat companiilor cat si persoanelor fizice.

SAFE CAM este o solutie la cheie oferita clientilor interesati sa creasca nivelul de siguranta a afacerilor sau a bunurilor personale, fara a necesita insa o investitie costisitoare in echipamente si aplicatii software.
“SAFE CAM este primul pas pe care compania noastra il face catre aliniere la tehnologii moderne, venind in sprijinul clientilor, companii mici si mijlocii, cat si clientilor, din segmentul rezidential, oferindu-le astfel siguranta, mobilitate si confort .” – a declarat Domnul Adrian Baicusi, Country Manager G4S.

Clientul poate accesa serviciul SAFE CAM prin intermediul unui portal dedicat www.safecam.g4s.ro, care ii permite vizualizarea si controlul fiecarei camere video in parte, in timp real.

Sistemul este securizat astfel incat doar beneficiarii serviciului pot avea acces oricand si de oriunde la imagini, folosind un PC, o tableta sau un telefon SMART, conectat la orice browser de internet.
Camerele IP sunt destinate utilizarii in interior si ofera mobilitate Pan/Tilt controlabila de la distanta direct din portalul www.safecam.g4s.ro, facilitati de detectare a miscarii si vedere pe timp de noapte chiar si in lipsa unei surse de lumina.
Suplimentar, G4S poate oferi optiunea de inregistrare si stocare a imaginilor, pentru a putea fi analizate ulterior.

Activarea serviciului este gratuita, camera fiind inclusa in valoarea abonamentului lunar, cu preturi incepand de la 6,9 euro pe luna fara TVA, pentru fiecare camera instalata.
SAFE CAM poate fi comandat accesand site-ul www.safecam.g4s.ro, apeland numarul de telefon 0219206 (numar cu tarif normal) sau pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Despre G4S plc

G4S este cel mai mare grup din lume ce ofera solutii de securitate, specializat in externalizarea proceselor companiilor in sectoarele in care riscurile legate de securitate si siguranta sunt considerate a fi o amenintare strategica.

G4S este cel mai mare angajator cotat la Bursa de Valori din Londra si listat, de asemenea, la Bursa de Valori din Copenhaga.

G4S desfasoara operatiuni in peste 125 tari si are peste 635.000 de angajati. Pentru mai multe informatii legate de G4S vizitati www.g4s.com.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 24 vizitatori și niciun membru online