Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Quartz Matrix a devenit partener certificat Silver Authorized Business Partner UTC Fire&Security

Quartz Matrix, prin divizia specializata NetDeTek, a devenit partener certificat Silver Authorized Business Partner in furnizarea si instalarea solutiilor oferite de catre UTC Fire&Security.

UTC Fire&Security, unitatea de business a United Technologies Corporation (UTC), este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate si siguranta impotriva incendiilor din lume.

Aceasta distinctie atesta calitatea serviciilor oferite de Quartz Matrix clientilor sai. Prin parteneriatul cu UTC Fire&Security clientii beneficiaza de accesul la cele mai noi tehnologii in domeniul securitatii si sigurantei, dezvoltate in departamentul de cercetare al furnizorului nostru. Un alt beneficiu important este faptul ca personalul tehnic este instruit si autorizat, de catre producator, sa instaleze si sa asigure service pentru solutiile oferite.

NetDeTek este divizia din cadrul companiei Quartz Matrix, dedicata dezvoltarii de solutii de securitate,  comunicatii si audio-video. Specialistii din cadrul diviziei formeaza o echipa profesionista, avizata si autorizata in proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de securitate, a retelelor de comunicatii date-voce si sistemelor audio-video.

Ne propunem sa aducem un plus de valoare afacerii colaboratorilor nostri prin monitorizarea tuturor riscurilor si prin comunicatiile integrate realizate intr-o maniera flexibila si expandabila.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si solutiile NetDeTek va rugam sa accesati pagina www.netdetek.ro.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 13 vizitatori și niciun membru online