Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

ASTAL Security Technologies prezinta sistemele de detectie incendiu de la Polon-Alfa

Evacuarea unui numar mare de persoane dispersate pe arii largi in cadrul aceleiasi cladiri sau grup de cladiri impune existenta unui sistem de detectie incendiu, stingere si desfumare integrat, fiabil si sigur.

ASTAL Security Technologies prezinta sistemele de detectie incendiu de la Polon-Alfa.

In perioada 23-24 ianuarie 2013 a avut loc cursul “Sistemul Adresabil Interactiv POLON 4000” organizat de ASTAL Security Technologies la sediul companiei.

Cursul a fost prezentat de invitatul special Mariusz Radoszewski - Technical Support Manager, Polon-Alfa Polonia care a discutat aspecte referitoare la instalarea, programarea si mentenanta sistemelor de detectie incendiu (Polon 4100 - foto stanga - 2 bucle x 64 elemente, 4200 – 4 bucle x 64 elemente, 4900 – 4 bucle x 127 elemente, expandabila la 8), sistemelor de stingere (centralele Polon 4500 cu 4 bucle x 127 elemente si 1, 2, 3 sau 4 zone de stingere) si sistemelor de desfumare (centralele din gama UCS 6000).

Compania Polon-Alfa a fost infiintata la inceputul anilor 1950, atunci cand a fost deschis un laborator specializat in radiatii de ionizare. In anul 1962 in acest atelier a fost creat primul detector de fum cu ionizare - foto dreapta, fiind primul din Polonia si al treilea in lume. Principala activitate era concentrata pe procesul de fabricatie a dispozitivelor de masurare a radiatiilor nucleare, care a ramas inca o parte importanta din productia companiei.

De-a lungul timpului, interesul principal al companiei s-a focalizat pe sistemele de detectarea si alarmare la incendiu, Polon-Alfa devenind principalul producator de aceste dispozitive in Polonia si unul dintre cei mai importanti din Europa.

Principalul atu al companiei POLON-ALFA este echipa de ingineri extreme de bine pregatiti si cu o foarte mare experienta, care sunt capabili sa lucreze si sa dezvolte solutii state-of-the-art. Portofoliul Polon-Alfa este in mod constant extins si consolidat: acum cuprinzand atat sisteme conventionale cat si adresabile de detectare a incendiilor, panouri de control pentru evacuarea fumului si sisteme de stingere, toate integrate si interconectabile.

Concentrandu-se in special pe inalta calitate a produselor, compania a obtinut  ISO 9001 certificatul sistemului de management al calitatii in 1998. Toate dispozitivele fabricate de POLON-ALFA au fost aprobate de catre autoritatile Uniunii Europe cu Certificate de conformitate care confirma ca echipamentele indeplinesc cerintele europene de standardizare (in special standardul EN 54).

Compania dispune de un colectiv de cercetare extrem de extins ca  si acel pentru controlul calitatii, incluzand  si o camera de testare moderna, care ofera posibilitatea testarii in conditii reale de incendiu. Polon-Alfa este specializata si in proiectarea si producerea de echipamente utilizate in diverse domenii importante, parte din dispozitive sunt atestate prin certificate ATEX, care confirma potrivirea lor in conditii explozive periculoase. Din anul 2002 compania are cod si aprobare NATO NCAGE.

Datorita gradului inalt de calitate si fiabilitate al produselor, intreg portofoliul Polon-Alfa dispune de un termen de garantie de 5 ani.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 57 vizitatori și niciun membru online