Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

MIRA TELECOM a sustinut doua prezentari pe teme de securitate la Ziua Protectiei Civile, organizata de IGSU

MIRA TELECOM a participat cu doua prezentari pe teme de securitate la simpozionul “80 de ani de Protectie Civila in Romania”, dedicat Zilei Protectiei Civile, organizat la Centrul Cultural al M.A.I.. Ziua Protectiei Civile a fost marcata si la nivel local de catre inspectoratele generale pentru situatii de urgenta, prin exercitii si aplicatii demonstrative, expozitii si manifestari cultural - sportive.

In cadrul simpozionului, Gabriel Ionescu (foto) - Director General Adjunct MIRA TELECOM a sustinut o prezentare referitoare la un sistem nou de localizare, bazat pe masurarea semnalelor emise de telefoanele mobile. Proiectul este dezvoltat de MIRA TELECOM in colaborare cu alti opt parteneri europeni.
Andrei Floroiu - Software Architect MIRA TELECOM a prezentat o platforma software pentru managementul integrat al securitatii, care integreaza subsisteme multiple: de supraveghere video (analogic si IP), de detectie si alarmare efractie, de control acces, de detectie si semnalizare incendiu, de stingere incendiu, GIS (Sistem Informational Geografic) si automatizari industriale.

In Romania, Protectia Civila este o componenta a sistemului securitatii nationale si a luat fiinta prin Decretul regal emis de regele Carol al II-lea, la 28 februarie 1933 sub denumirea de “aparare pasiva” avand ca scop “limitarea efectele bombardamentelor aeriene asupra populatiei sau resurselor teritoriului, prin protectie directa sau micşorand eficacitatea atacurilor aeriene”.

Principalele atributii ale protectiei civile sunt: identificarea riscurilor existente in diferite zone, informarea şi pregatirea preventiva a populatiei cu privire la pericolele la care este expusa şi regulile de comportare, organizarea interventiei in situatii de urgenta, alarmarea populatiei despre iminenta pericolului, inlaturarea efectelor negative ale dezastrelor şi asanarea teritoriului de munitia ramasa neexplodata din timpul conflictelor armate.

Foto – Revista Pompierii Romani

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 48 vizitatori și niciun membru online