Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

ASTAL lanseaza un nou program de loialitate: SUPORT PLUS

Incepand cu luna aprilie 2013 lansam Suport Plus, un program de loialitate prin care beneficiati de training in house, menit sa prezinte cele mai eficiente metode de lucru cu echipamentele de securitate produse si distribuite de Astal Security Technologies.

Pentru ca stim cat de valoros este timpul partenerilor nostri, echipa de specialisti Astal vine la sediul dumneavoastra pentru a va oferi tot suportul si informatiile necesare pentru proiectele prezente si viitoare. Veti beneficia de workshop-uri si sesiuni de training special concepute pentru angajatii dvs, avand ca scop final imbunatatirea notiunilor de ofertare, proiectare, instalare si configurare a sistemelor de securitate.
 
Includerea dvs in programul Suport Plus, va va oferi un acces facil la toata baza tehnica Astal, precum si incadrarea in zona partenerilor Suport Plus, care vor fi recomandati de Astal pentru a acorda suport si mentenanta clientilor finali care cer asistenta direct la noi.

Pentru programari ne puteti contacta la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numarul de telefon 07432 ASTAL.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 48 vizitatori și niciun membru online