Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Axis a castigat primul premiu din partea Asociatiei Nationale a Inginerilor Electrici Informaticienilor din Suedia

Echipa Axis Communications din spatele primei camere IP care castiga premiul SER 2013.

Camera de retea Axis este castigatoarea Premiului SER 2013, un premiu creeat de Asociatia Nationala a Inginerilor Electrici si a Informaticienilor din Suedia (SER). Premiul a fost inmanat echipei care a dezvoltat  prima camera de retea din lume la Axis Communications, in 1996 - Carl-Axel Alm, Gunnar Dahlgren, Martin Gren, Per Kannermark si Stefan Lundberg - la reuniunea anuala a asociatiei de la Stockholm din 18 aprilie.

Premiul noul creeat al SER isi propune sa evidentieze rolul important al Ingineriei Electrice si al Informaticienilor suedezi in crearea unei societati inteligente si durabile.

Juriul - format din membri influenti ai SER, ai mediului de afaceri si institutiilor academice - si-a explicat decizia, "camera de retea Axis" a fost primul produs de acest fel din lume si este acum un produs unic, protejat prin numeroase brevete si lider mondial al industriei de profil. De asemenea, compania din spatele  brand-ului Axis este una de succes si este formata in prezent din aproximativ 500 de ingineri din Lund. Un model bun care ofera inspiratie pentru inginerii electrici si informaticienii suedezi!".

"Suntem mandri sa fim primii castigatori ai Premiului SER," a declarat Carl-Axel Alm, proiectant hardware din cadrul Axis Communications. "Incepand cu prima camera de retea din lume, si apoi in 1998, cu primul video encoder, am fost intotdeauna angajati in dezvoltarea inovatiilor in industria de supraveghere si de securitate fizica. Noi investim intens in propria noastra echipa de cercetare si dezvoltare, iar inginerii nostri impartasesc cu totii o pasiune pentru a creea produse de cea mai inalta calitate. Satisfactia este deosebita cand vezi daruirea recunoscuta prin acest premiu."

Membrii echipei care au dezvoltat prima camera de retea, care a fost lansata la Interop Atlanta, in septembrie 1996, sunt si acum membri activi ai echipei Axis.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 74 vizitatori și niciun membru online