Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis, in continuare lider mondial pe segmentul camerelor de securitate de retea si acum si in segmentul encoderelor video

Axis Communications pastreaza la nivel mondial pozitia sa de lider de piata in segmentul camerelor de securitate de retea si a preluat prima pozitie in piata encoderelor video. Acest lucru este prezentat intr-un nou raport de informare si de analiza al companiei IHS.

"Ne-am consolidat si mai mult pozitia, ca urmare a strategiei noastre pe termen lung de lansari permanente de produse video de retea inovative si a faptului ca oferim solutii de securitate de calitate, intr-o piata globala, in colaborare cu partenerii nostri fideli", spune Ray Mauritsson, presedintele Axis Communications.
"IHS estimeaza o continua crestere de piata, cu toate acestea, usor mai scazuta decat in anii anteriori, pentru urmatorii cinci ani. IHS spune de asemenea ca piata de azi este mult fragmentata, cu multi furnizori care ofera produse video de retea pentru solutii de securitate."

Axis este in continuare clasat pe locul unu si este lider de piata la nivel mondial in segmentul camerelor de retea si de securitate. Categoria camerelor de securitate include atat camere analogice si camere de retea. Anul trecut, Axis si-a consolidat si mai mult pozitia devenind lider de piata si la categoria de encodere video. Un encoder video este un dispozitiv care conectat la o camera analogica, face posibil ca aceasta sa beneficieze de avantajele solutiilor de retea.

Potrivit IHS, in 2014 camerele de retea vor reprezenta mai mult de 50 la suta din vanzarile globale de camere de supraveghere. Potrivit cercetarilor IHS acest lucru poate fi comparat cu cota de camere de retea din totalul de vanzari de camere de supraveghere la nivel mondial in 2012, care s-a ridicat la aproximativ 40 la suta.


Despre raportul IHS
Editia din 2013 a raportului "IHS CCTV si echipamente de supraveghere video - Mondial – 2013" se bazeaza pe datele colectate pentru anul 2012. Raportul contine informatii complete despre toti furnizorii care furnizeaza echipamente analogice si digitale de supraveghere video, cum ar fi camere, encodere video si alte echipamente de inregistrare.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 24 vizitatori și niciun membru online