Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Securitas alaturi de Sun Plaza la sarbatorirea celor 4 ani de existenta

Complexul Comercial Sun Plaza a sarbatorit 4 ani de activitate. Tot de aproape 4 ani, Securitas Romania asigura siguranta Centrului Comercial Sun Plaza si a sutelor de clienti care frecventeaza zilnic aceasta locatie. Fiind un eveniment spectaculos care a atras privirile a sute de curiosi pe scena amplasata in Centrul Comercial Sun Plaza, a fost necesara prezenta mai multor agenti de securitate ai Securitas Romania care au asigurat zona in care s-a desfasurat spectacolul.

In sprijinul organizatorilor acestui eveniment, Securitas Romania a avut o echipa de 10 agenti de securitate si 4 agenti de interventie care au patrulat pe toata durata evenimentului, asigurandu-se ca nu va avea loc vreun incident neplacut care ar putea perturba siguranta organizatorilor, a invitatilor, dar mai ales, a clientilor veniti sa asiste la spectacol.

Securitas este lider în domeniul securitatii private, avand peste 300.000 de angajati in 51 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Orientul Mijlociu, Asia si Africa. Compania se concentreaza in crearea solutiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecarui client.

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 6 vizitatori și niciun membru online