Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

A cincea editie a Campionatului International Garzi de Corp organizata in Romania de Alistar Security

In perioada 03-07 septembrie 2014 a avut loc la Bucuresti cea de-a cincea editie a Campionatului International al Garzilor de Corp, organizat de Alistar Security si International Bodyguard Federation. Pentru cateva zile, Bucurestiul a avut cea mai mare densitate de garzi de corp profesioniste de pe continent pe km patrat. Peste 50 de garzi de corp au participat la acest concurs, evaluate de 20 arbitri internstionali.

Alistar Security a adus in Romania concurenti care apartin atat departamentelor de stat cat si companiilor private de paza si securitate. Competitia s-a bucurat de o prezenta numeroasa avand echipe si oaspeti din Rusia, Ucraina, Belarusia, Georgia, Moldova, Bulgaria, Romania, Anglia (Alistar Security-Anglia).

Probele din competitie au fost variate și au inclus: trageri diverse; probe medicale (rezistenta fizica, acordarea primului ajutor); escortarea unui VIP; protectia unui VIP; lupta corp la corp; evacuarea unei persoane protejate; cautarea Dispozitivelor Explozive Improvizate (DEI) in masini. Totodata, au avut loc demonstratii de sofat extrem si punerea in evidenta a abilitatilor de protectie fizica. La acest campionat au fost folosite pistoale Glock de 9 mm, iar masinile folosite la proba de sofat extrem Dacia Logan s-au comportat exceptional.

Compania Alistar Security a organizat acest eveniment international deoarece isi doreste profesionalizarea serviciilor de securitate de top, pregatirea garzilor de corp la un nivel foarte ridicat si integrarea acestor servicii in oferta catre clienti, corporatii si VIP. Totodata, aceasta actiune este o punte de legatura intre toate tarile participante, obtinandu-se astfel un schimb de experienta internationala utila care nu poate fi obtinuta decat in astfel de concursuri care depasesc granitele tarilor participante.

Alistar Security este una dintre cele mai importante companii de paza si protectie din Romania, oferind solutii integrate de securitate la nivel national. Peste 13.000 de obiective de pe tot teritoriul tarii sunt monitorizate de Alistar Security, statistica ce plaseaza compania in pozitia de lider national in domeniul serviciilor de monitorizare si interventie.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 17 vizitatori și niciun membru online