Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

ACCENT GIP devine reprezentant unic al producatorului BRICKCOM in Romania

Accent G.I.P. a fost infiintata in 2002 si se ocupa exclusiv cu importul si vanzarea de echipamente de supraveghere video, considerand ca specializarea este o modalitate de a aduce beneficiarilor produse de calitate foarte buna la preturi corecte. Relatia stransa si de lunga durata cu fabricile exportatoare ne permite sa cunoastem detalii exacte si corecte cu privire la caracteristicile si performantele tehnice ale produselor comercializate.

Incepand cu anul 2015, compania Accent G.I.P. devine unic reprezentant al solutiilor oferite de producatorul BRICKCOM, lider pe piata de solutii de supraveghere video megapixel IP.

Calitatea produselor importate in Romania reprezinta cea mai importanta valoare a societatii. „Am fost dintotdeauna dedicati respectarii unui anumit nivel de calitate al produselor si ne-am asumat sarcina de a-i educa pe instalatori in acelasi sens”, spune George G. Uta, Managing Partner. „Parteneriatul cu Brickcom Corporation din Taiwan indeplineste cererea noastra pentru calitate. Suntem convinsi ca printre celelalte produse existente pe piata de supraveghere video, camerele megapixel IP Brickcom vor iesi in evidenta.”

Producator de top in industria de supraveghere IP, Brickcom furnizeaza solutii complete de securitate video megapixel IP, echipamente si servicii de calitate, produse de ultima generatie. In acest sens, din pozitia de full member ONVIF, Brickcom propune solutii flexibile si upgradabile, garantie de 2 si 3 ani, TCO scazut pentru clientii finali si functii complexe integrate menite sa ajute integratorii de sisteme sa ofere rezolvari la problemele clientilor lor. Printre aceste functii inteligente se numara FocusEasy™, SmartFocus®, Multi-profile sensor management®, WDR enhancement®, etc - rezultatul muncii Departamentului de cercetare si dezvoltare al Brickcom Corporation Taiwan.

Camerele megapixel IP Brickcom sunt menite sa acopere o gama larga de aplicatii: supraveghere ascunsa sau discreta (de exemplu ATM) cu pachetul HIDRA, supraveghere zi/noapte cu senzorul Sony CMOS EXMOR, supraveghere pentru trafic management, supraveghere parcari (license plate recognition), supraveghere pe mijloace de transport (anti-soc si anti-vibratii cu certificare EN50155), supraveghere spatii extinse (360 grade cu lentila panomorfa), supraveghere wireless (in curand 4G/LTE), au slot pentru card de memorie, audio/difuzor, standard SAMBA, etc.

www.brickcom.com.ro
0745.548.400
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 12 vizitatori și niciun membru online