Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis isi extinde portofoliul de solutii video de retea dedicat IMM-urilor

In acelasi timp cu cresterea continua a pietei de supraveghere video pentru IMM-uri, creste si nevoia de solutii personalizate, usor de folosit si cu capacitati de stocare extinse. Pentru a veni in intampinarea acestor nevoi si a anumitor cerinte economice (cost redus de achizitie, instalare si mentenanta), compania Axis si-a extins portofoliul de produse dedicat IMM-urilor, lansand AXIS Camera Companion. Solutia este compusa din: software-ul AXIS Camera Companion versiunea 3 si un card de 64GB pentru stocarea materialului inregistrat, denumit AXIS Surveillance microSDXC™.

Axis Communications, lider mondial in dezvoltarea de camere video de supraveghere, isi extinde portofoliul de produse dedicat instalarilor de mici dimensiuni prin lansarea a doua noi produse: AXIS Surveillance microSDXC - un card de memorie de 64GB optimizat pentru aplicații de supraveghere video si AXIS Camera Companion versiunea 3, platforma software de gestionare a camerelor IP.

"Numarul instalarilor de AXIS Camera Companion pentru gestionarea sistemelor de supraveghere detinute de IMM-uri a crescut semnificativ. Acest lucru inseamna ca utilizatorii apreciaza simplitatea, usurinta in folosire si libertatea pe care platforma Axis o ofera. Noua versiune a software-ului permite o instalare rapida si facila si ofera o flexibilitate sporita, reprezentand alegerea optima pentru sistemele de securitate de dimensiuni reduse", a declarat Peter Friberg, Axis Director Solution Management.

Pentru o stocare optima a conținutului video, noul card AXIS Surveillance microSDXC de 64GB combina experiența de piața si cunostintele tehnologice avansate ale companiei SanDisk, lider global al pietei de memorii flash, cu expertiza avansata in materie de sisteme de securitate a companiei Axis.

“Prin colaborarea cu Axis am reusit sa intelegem exact care sunt cerintele de stocare ale unei solutii de supraveghere. Acest lucru ne-a permis sa ne optimizam produsele, astfel incat ele sa fie potrivite si pentru aceasta industrie. Abordarea noastra pe verticale si expertiza in memorii flash ne permite sa dezvoltam solutii de stocare fiabile si performante, caracteristici critice pentru piata de supraveghere si securitate", a declarat Oded Sagee, Senior Director si Director General al Connected and Computing Solutions SanDisk.

Sistemele cu 1-4 canale Axis Camera Companion necesita solutii de stocare edge de mare performanta. Datorita capabilitatii camerelor de retea si video encoderelor Axis sa inregistreze direct pe un card SD se elimina nevoia de a dispune de o solutie de stocare centralizata. AXIS Surveillance microSDXC beneficiaza de o garantie de 3 ani.

Software-ul AXIS Camera Companion transforma camerele Axis in adevarate solutii de supraveghere (compuse in general din 1~4 camere si cu suport pentru pana la 16 canale). Noua versiune, AXIS Camera Companion 3, introduce Axis Secure Remote Access, o caracteristica care elimina nevoia de a configura router-ul si de a redirecta manual un port. Astfel, instalarea si comunicarea criptata dintre camere si smartphone sau PC-ul client se realizeaza intr-un mod facil.

"Axis Secure Remote Access intareste faptul ca securitatea a fost unul dintre factorii care s-au luat in calcul inca de la inceput", a declarat Jonas Magazinius, Security Consultant Assured AB.

Aditional, AXIS Camera Companion 3 dispune de o interfata noua, imbunatatita cu noi moduri precum trecerea instant la vizualizarea live view, pentru o experienta de utilizare mai buna si o folosire optima a imaginilor furnizate de camerele 360 grade.

"Combinatia dintre Camera Companion 3, tehnologia Axis Zipstream (ce permite reducerea necesarului de stocare si a latimii de banda) si noul card de 64GB AXIS Surveillance microSDXC contribuie la dezvoltarea unei solutii complete care vine ca raspuns la cerintele specifice ale IMM-urilor", a completat Peter Friberg.

Software-ul AXIS Camera Companion 3 va putea fi descarcat gratuit accesand /products/cam_companion_software/index.htm.

Camerele de retea si video encoderele cu versiunea de firmware 5.4 vor suporta software-ul Axis Camera Companion. Pentru o lista completa a produselor compatibile accesati: http://www.axis.com/ro/en/products/axis-camera-companion.

AXIS Camera Companion a castigat urmatoarele premii: ASIS Accolades Security (Best Award), Maximum Impact (categoria Best Video Surveillance System) si Futurshop 2012 (pentru Best Security Product in Spania). De asemenea platforma software a fost votata ca fiind cea mai inovativa solutie de supraveghere de catre o echipa independenta de experti, contractati de Association of Convenience Stores.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 22 vizitatori și niciun membru online