Publicitate | Harta site | Contact

Force1 logo

Skut logo

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Elnet logo2

Hesper logo

Morar sigla

Siemens logo bun

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

AVITECH - Sisteme de securitate si siguranta pentru depozitul Mega Image

Cel mai important centru logistic apartinand renumitului retailer Mega Image beneficiaza de sisteme performante de securitate, siguranta, IT&C si BMS implementate de AVITECH. Situat pe DN4, in localitatea Popesti-Leordeni, centrul masoara in prezent peste 40.000 mp de spatii pentru depozitare si logistica.
Securitatea si siguranta centrului de distributie sunt asigurate de o serie de sisteme de ultima generatie. De asemenea, specialistii AVITECH au asigurat proiectarea si implementarea sistemelor de building management si automatizari, precum si a retelei de voce-date care sustine comunicatiile depozitului.
In prezent, Mega Image - parte a companiei belgiene Delhaize Group – detine cel mai mare lant de supermarketuri din Bucuresti si unul dintre cele mai mari lanturi din Romania. Mega Image este o companie in plin proces de expansiune, care isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste calitatea produselor si gama unica si diversificata, oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

Anuarul Firmelor de Securitate 2016

AFS 2016 coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 90 vizitatori și niciun membru online