Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

OPTEX participa la Conferinta Nationala a ARTS si simpozionul EURALARM

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta participarea la editia a X-a a Conferintei Nationale a ARTS si la simpozionul international Euralarm. Cele doua evenimente se vor desfasura  concomitent si sunt dedicate industriei de securitate privata din Romania, oferind posibilitatea companiilor de profil sa se reuneasca si sa discute problematicile industriei, precum si oportunitati de business. Astfel, reprezentantii companiilor de securitate, asociatii, institutii si autoritati vor avea posibilitatea de a intari aceasta piata, generand noi sinergii in domeniu.

”Provocarile in fata carora se afla industria noastra devin tot mai complexe atat cu evolutia tehnologica, cat si cu cererea de noi competente. Conferinta organizata de ARTS reprezinta prilejul potrivit pentru a ne informa despre ultimele tehnologii de securitate, care evolueaza cu aceeasi viteza cu care evolueaza domeniul IT&C. Tehnologia prezentata de compania japoneza OPTEX in cadrul conferintei ii ajuta pe membrii nostri sa tina pasul cu cele mai noi tehnologii de control-acces, iar participantii au, astfel, prilejul sa transmita nevoile specifice ale pietei locale”, declara Liviu Mateescu (foto stanga), presedintele ARTS.

Subiectele conferintei au fost selectate in acord cu specificul pietei locale, reprezentantul OPTEX prezentand audientei informatii generale legate de sistemele de securitate de ultima generatie pe care compania japoneza le aduce pe piata locala, precum si oportunitati si progrese tehnologice. “In calitate de lider mondial in materie de senzori de detectie, OPTEX dezvolta produse si tehnologii la cele mai inalte standarde, ce pot fi folosite in orice scenariu de securitate. Drept dovada stau premiile internationale pe care produsele noastre le castiga an de an. De exemplu, Optex BX SHIELD a fost de curand nominalizat ca finalist in categoria Intruder Product Of The Year in cadrul PSI Premier Awards 2018”, a declarat Dragos Enea (foto dreapta), OPTEX Customer Service Manager pentru Romania si Bulgaria.

BX Shield (BXS) sunt detectoarele de exterior concepute de OPTEX pentru declansarea de alarme in faza timpurie a penetrarii perimetrului. Seria foloseste tehnologia PIR (Passive Infrared), bazandu-se pe o evaluare a diferentelor de temperatura pentru realizarea detectiei. Practic, patrunderea unui corp cu alta temperatura decat cea a mediului din zona de detectie va fi raportata imediat.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 40 vizitatori și niciun membru online