Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Senzorii OPTEX, fara alarme false cauzate de animale

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta rezultatele unui studiu de securitate realizat de publicatia britanica Which?. Realizat anul trecut, studiul a presupus chestionarea proprietarilor de sisteme de alarma pentru acasa, cu scopul de a afla provocarile cu care acestia se confrunta atunci cand vine vorba de alarme, 74% dintre cei chestionati afirmand ca au experimentat cel putin o alarma falsa in ultima perioada.

Conform studiului, unul dintre principalele motive ce genereaza alarme false este dat de prezenta in cadru a animalelor de companie, acestea reusind sa activeze atat senzorii de exterior, cat si pe cei de interior.

Stabilitatea unui sistem de detectie al intruziunilor depinde in mare masura de fiabilitatea si performanta senzorilor folositi. Astfel, OPTEX a realizat un mic test pentru a demonstra modul in care senzorii de detectie realizati de companie pot identifica cu succes toate animalele si pot astfel sa “anuleze” activarile false.

Test OPTEX – Senzor PIR Optex VXI

Pentru a demonstra modul in care detectorii OPTEX pot fi folositi in locatii in care exista animale, reprezentantii companiei au instalat un senzor de exterior VXI si l-au conectat la o camera Axis Communications, prin intermediul unei integrari ACAP, si au urmarit modul in care senzorul detecta miscarea tuturor elementelor din cadrul supravegheat. OPTEX ACAP (AXIS Camera Application Platform) permite senzorilor IP sa trimita comenzi direct catre camerele PTZ Axis. Activarea camerelor este realizata doar atunci cand este detectata o miscare de catre senzorii OPTEX.

In timpul intregului test senzorul a ignorat animalele de companie, detectand doar prezenta angajatului OPTEX.

Senzorii volumetrici PIR din seria VXI au o raza de acoperire de 12 m si pot detecta orice fel de persoana sau obiect ce emite energie termica sub forma de radiatie infrarosie. Astfel, atunci cand un om trece prin dreptul campului vizual al senzorului, acesta va detecta prezenta in mod automat si va activa alte sisteme de securitate sau alerta agentii de securitate. Pentru a evita detectarile false, senzorii OPTEX genereaza alarme doar atunci cand se realizeaza detectie atat in partea inferioara, cat si in cea superioara. Senzorul indeplineste cerintele standardului IP55, performanta sa nefiind afectata de praf sau de catre stropii de ploaie.

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online