Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

ELKO Romania anunta parteneriatul cu Konica Minolta pentru distribuirea de produse DEVELOP

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta parteneriatul cu Konica Minolta Business Solutions Romania, in urma caruia va distribui produsele DEVELOP.

Lider in industrie, Konica Minolta este un partener puternic pentru piata de productie si de imprimare office si industriala, oferind consultanta in afaceri, tehnologie si solutii software de ultima generatie, in anul 2016 fiind, pentru al noualea an consecutiv, lider pe piata productiei de imprimare (InfoSource). Ca brand al Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, DEVELOP ofera aplicatii, solutii software si servicii pentru a satisface nevoile de productie si gestionare a documentelor in cadrul birourilor, companiilor, intreprinderilor mici si mijlocii din Europa. Astfel, portofoliul DEVELOP contine, pe langa imprimante color si monocrom A4, echipamente multifunctionale color si monocrom A4, A3 si SRA3 si echipamente de productie color si monocrom A3 - SRA3 – ineo+ si ineo. Acestora li se adauga o serie de solutii software, concepute pentru optimizarea sarcinilor de imprimare, gestionarea inteligenta a documentelor si printare mobila.

In plus, DEVELOP asigura si un serviciu de consultanta, atat individuala, cat si colectiva, prin platforma dstore.develop, care permite descarcarea de drivere, manuale, software etc., accesarea aplicatiilor direct de pe panoul de operare a echipamentelor, descarcarea actualizarilor pentru aplicatii de monitorizare de la distanta si conectarea la solutii cloud precum Google Drive™ sau Google Mail™, cu scopul imbunatatirii si extinderii in acord cu afacerea utilizatorilor.

Prin distributia echipamentelor si a solutiilor DEVELOP, ELKO Romania isi imbunatateste oferta pe piata locala, demonstrand inca o data profesionalism in tratarea nevoilor clientilor din toate categoriile. In acelasi timp, isi mareste flexibilitatea cu care raspunde cerintelor din piata, atat prin diversificarea portofoliului, cat si prin natura noilor produse in sine, echipamentele DEVELOP putand fi personalizate prin modificarea interfetei de utilizare si cu ajutorul magazinului de aplicatii dedicat – dstore.develop. Aceste functii sunt implementate in contextul unor standarde de securitate inalte, sistemele DEVELOP fiind certificate ISO 15408. De asemenea, prin noul parteneriat de distributie, ELKO Romania ofera partenerilor sai accesul la noi solutii, instrumente si cunostinte care pot imbunatati eficienta afacerilor, consolidandu-si, prin urmare, rolul asumat de legatura intre furnizorii de tehnologie si consumatori.

Produsele si solutiile DEVELOP vor fi disponibile prin reteaua partenerilor autorizati ELKO Romania incepand cu luna august a anului 2018.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 11 vizitatori și niciun membru online