Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis si Milestone prezinta avantajele oferite de sistemele de supraveghere video bazate pe solutii inteligente

Axis Communications si Milestone Systems, lideri global in solutii video de retea, anunta organizarea unui webinar gratuit despre solutiile inteligente dezvoltate pentru sisteme de supraveghere video. Astfel, pe data de 28 august, intre orele 11:30-12:30 (ora Romaniei), va puteti inregistra si pune intrebarile dvs. direct reprezentantilor Axis Communications si Milestone Systems care vor explica pe larg avantajele tehnologiei si modul in care poate fi ea folosita pentru a transforma sistemele de supraveghere video in surse de informatii extrem de valoroase in domenii de activitate diverse, cu accent pe birouri si locatii comerciale, retail, infrastructura, banci si organizatii financiare. Seminarul online se adreseaza deopotriva integratorilor, distribuitorilor si utilizatorilor, fiind necesara inscrierea, prin intermediul formularului online dedicat.

Imbinarea optima intre hardware si software
Camerele de supraveghere video AXIS sunt recunoscute peste tot in lume pentru versatilitatea deosebita, calitatea superioara si fiabilitatea de top care le caracterizeaza. Cu toate acestea, specialistii stiu ca in componenta unui sistem de supraveghere video modern intra, pe langa componenta hardware si o componenta software, care joaca un rol extrem de important, caci in functie de implementare poate asigura eficienta, accesibilitate, solutii de analiza si statistica si multe altele. De aceea, Axis Communications depune pe de o parte eforturi pentru dezvoltarea si optimizarea unor astfel de tehnologii proprii, iar pe de alta parte incheie parteneriate si colaborari cu alti dezvoltatori, axati pe realizarea unor solutii inteligente destinate diferitelor scenarii de implementare si utilizare. Cel mai bun exemplu de acest fel este colaborarea cu Milestone Systems – companie recunoscuta la nivel mondial pentru dezvoltarea de celei mai cunoscute solutii VMS (Video Management Software) – Milestone XProtect pentru sisteme de supraveghere video IP, compatibile cu camerele AXIS.

Unul dintre avantajele majore oferite de Milestone XProtect este posibilitatea de a integra solutii hardware si software diverse, atat in domeniul securitatii, cat si din alte domenii. Drept urmare, Axis Communications a creat AXIS Optimizer for Milestone XProtect – un set de plugin-uri si functii care optimizeaza modul de utilizare a camerelor AXIS in tandem cu XProtect. Cu ajutorul lor, integratorii si utilizatorii finali pot exploata intr-un mod eficient toate functiile si capabilitatile componentelor hardware si software care intra in alcatuirea sistemului de supraveghere video. Diferenta fata de alternativele de pe piata, care presupun documentare, descarcare si instalare individuala si administrare manuala a plugin-urilor, este ca AXIS Optimizer for Milestone XProtect reuneste toate functiile necesare intr-un singur pachet, reducand astfel timpul necesar configurarii sistemului, pentru a imbunatati in final eficienta organizatiei. El ofera practic utilizatorilor toate instrumentele necesare imbunatatirii rezultatelor finale si accesarii tuturor functiilor asigurate de echipamentele hardware. Astfel, Dewarping permite eliminarea distorsiunilor geometrice specifice camerelor panoramice, pe cand SpeedDry si Wiper sunt folosite pentru eliminarea apei si condensului in cazul camerelor PTZ, direct din panoul de control XProtect. Totodata, Radar permite administrarea usoara a echipamentului de detectie radar in retea AXIS D2050-VE, Axis Camera Assistant configureaza in mod automat setarile pentru toate dispozitivele, iar Focus Recall optimizeaza focalizarea chiar si in conditii de mediu slab iluminat.

Toate functiile sunt disponibile pentru utilizatorii de echipamente Axis ce opteaza pentru utilizarea Milestone XProtect, considerata la ora actuala cea mai buna solutie VMS din lume, cu peste 150 000 instalari. Aceasta se remarca in primul rand prin flexibilitate, fiind compatibila cu peste 6 000 camere si asigura suport pentru orice buget si pentru orice scenariu de utilizare, fiind deja implementata in domenii de activitate de orice natura, de la aeroporturi si pana la cazinouri. Si tot de flexibilitate este legata si capacitatea de expandare, odata cu dezvoltarea si cresterea organizatiei. Astfel, Milestone Systems ofera diverse versiuni pentru XProtect - de la Essential+, limitata la cel mult 8 camere si o singura locatie, pana la Corporate, care suporta un numar nelimitat de camere si locatii multiple, plus alte avantaje, precum scalabilitate, redundanta, suport pentru accelerare hardware sau distribuirea operatiunilor. De asemenea, trebuie precizat ca Milestone XProtect ofera si cel mai ridicat nivel de securitate de pe piata - un aspect extrem de important pentru societatea moderna, mai ales atunci cand este vorba despre manipularea datelor cu caracter personal, precum imaginile video. In paralel, este asigurata accesibilitate maxima prin dezvoltarea de interfete client dedicate pentru fiecare tip de dispozitiv in parte si prin posibilitatea conectarii de la distanta.

Optand pentru un sistem alcatuit din echipamente Axis si solutia VMS Milestone XProtect, careia ii adauga suita AXIS Optimizer for Milestone XProtect, organizatiile obtin nu numai performante, calitate si versatilitate la cele mai inalte niveluri, ci si o solutie usor de configurat si administrat, care poate imbunatati eficienta intregii afaceri.

Va invitam sa va inregistrati gratuit pentru webinarul: ”Foloseste inteligenta video pentru industria in care activezi” si poti avea raspunsuri de la reprezentantii Axis Communications si Milestone Systems. Pentru inscriere accesati formularul online dedicat.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online