Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Siemens logo_2017

 

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

POLON-ALFA ROMANIA

ASTAL Security Technologies este unul din cei mai importanti distribuitori de sisteme de securitate in Romania. Portofoliul nostru include solutii pentru detectarea incendiilor, supraveghere video, detectie efractie precum si sisteme de control acces. Brandurile oferite de noi beneficiaza de apreciere atat la nivel national cat si pe plan international.

Produsele din gama Polon Alfa, fabricate si testate in Polonia, garanteaza o calitate superioara si o protectie ridicata la incendiu. Certificatele EC si EN-54 confirma, inca o data, fiabilitatea echipamentelor si a accesoriilor, care beneficiaza de o perioada de garantie de 5 ani.

Novus este un brand care oferta solutii de CCTV la cele mai avantajoase preturi. Pe langa camerele AHD si IP din portofoliu, punem la dispozitie si o serie de accesorii care sa faciliteze crearea unor sisteme complete, adaptate nevoilor integratorilor. In plus, la achizitionarea produselor IP se ofera gratuit software-ul de management NMS. Toate produsele din gama Novus beneficiaza de 3 ani garantie.

Sistemul de control-acces KaDe este usor de instalat si se poate extinde de la comanda independenta a unei usi, la sisteme complexe de pana la 1024 de usi cu dublu acces. Software-ul de management si pontaj este oferit gratuit la achizitionarea oricarui sistem KaDe.

Texecom este un sistem de detectie-efractie cu randament ridicat si pret competitiv, ce ofera o garantie a produselor pentru o perioada de pana la 10 ani.

Pentru o administrare cat mai eficienta a tuturor sistemelor de securitate dintr-un perimetru dat, ASTAL va pune la dispozitie software-ul VENO. Acesta ofera posibilitatea integrarii si vizualizarii tuturor sistemelor, permitand supravegherea simultana a modului in care functioneaza echipamentele, precum si identificarea rapida a situatiilor de urgenta.

ASTAL ofera clientilor servicii de reparatii in garantie si post-garantie, asistenta tehnica si consultatii, dar si sesiuni de training pentru formarea personalului, ajutor in elaborarea proiectelor si efectuarea de teste pentru situatii specifice.

Cu birouri in cele mai importante orase din tara, reusim sa fim un partener stabil si de incredere pentru toti integratorii de solutii de securitate din Romania.

POLON-ALFA ROMANIA
Tel.: 031.438.03.11
Mobil: 0743.227.825
Adr.: Splaiul Unirii nr. 247-249, Bucuresti
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.polon-alfa.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2021

AFS coperta_1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online