Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

TRASSIR pentru obiective industriale

Specificul comun al halelor industriale si al unitatilor de productie se caracterizeaza prin monitorizarea unui obiectiv complex, cu parametri multipli, pe fundalul unor miscari numeroase, haotice in mare parte, in majoritatea cazurilor fiind zgomot.

Citeşte mai departe...

Se prelungeste termenul de depunere al proiectelor pentru Premiile OSPA Romania 2019

In urma solicitarilor primite se prelungeste termenul de depunere al proiectelor pentru Premiile OSPA Romania, editia 2019, pana pe 16 septembrie 2019.

Citeşte mai departe...

Milestone xprotect® corporate software obtine certificare GDPR-READY

Milestone XProtect Corporate 2019 R2 este prima solutie de management video importanta care primeste certificarea GDPR-ready completa din partea EuroPriSe.

Citeşte mai departe...

Axis Communications – Supraveghere video fara analiza datelor personale

Noile reglementari Europene impun anumite standarde de protectie a datelor personale. Astfel, indiferent de scenariul de securitate, este nevoie de o analiza in detaliu asupra cerintelor de confidentialitate si ca instalarea sa fie realizata de catre o companie autorizata.

Citeşte mai departe...

AZiTREND and TRASSIR going internationally!

De curand, AZiTREND a participat la cel mai mare targ de securitate din Europa, IFSEC, ce s-a desfasurat in Complexul Expozitional Excel din Londra.

Cu circa 25000 de vizitatori si peste 500 de firme prezente, a fost cel mai potrivit prilej de a arata ca solutia de videoanalytics TRASSIR este una la nivel mondial. Impreuna cu partenerii nostri de la Romanian Security Systems, expunem sistemul smart de paza electronica AZIGUARD.

Citeşte mai departe...

Viziunea Axis despre afaceri sustenabile prin prisma responsabilitatii sociale

Responsabilitatea sociala reprezinta cheia succesului in cadrul actual si ar trebui sa fie o prioritate pentru toate afacerile care isi doresc o dezvoltare sustenabila pe termen lung. Conceptul este insa unul complex, cu multe valente si de multe ori depaseste granitele companiei. Prin urmare, este cu atat mai greu de implementat in cazul companiilor care desfasoara activitati la nivel global.

Citeşte mai departe...

Proiectele profesionistilor industriei de securitate privata sunt asteptate la OSPA Romania 2019

Sesiunea de depunere a proiectelor pentru Premiile pentru Excelenta Profesionala in Securitatea Privata – OSPA Romania 2019 este deschisa pentru toate cele opt categorii.

Specialistii si profesionistii din securitatea privata isi pot incarca proiectele direct pe site-ul https://ro.theospas.com/, unde gasiti si un indrumar referitor la continutul si prezentarea proiectelor, data limita de inscriere fiind 30 iulie.

Citeşte mai departe...

JW Marriott Bucharest Grand Hotel este din nou gazda Zilei Securitatii Private in Romania si a Galei OSPA Romania 2019

OSPA MarriottPentru al patrulea an consecutiv Ziua Securitatii Private in Romania va avea loc in ambianta deja familiara a JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanta, in data de 15 noiembrie 2019.

Faimosul hotel, ne va oferi ca de obicei o ambianta de clasa si servicii excelente pentru cel mai important eveniment al securitatii private din Romania.

Citeşte mai departe...

Axis organizeaza summitul "Femei in securitate", pentru crearea unei industrii diversificate si inovatoare

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, organizeaza cea de-a doua editie a summitului “Femei in securitate”, ce are loc la Lund, in Suedia, in perioada 26-27 iunie.

Citeşte mai departe...

Axis lanseaza o solutie dedicata de recunoastere a numerelor de inmatriculare in conditii de viteza mare

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea unei noi camere, proiectate pentru identificarea precisa a numerelor de inmatriculare pentru vehicule care se deplaseaza cu viteze de pana la 130km/h.

Citeşte mai departe...

AZiTREND a participat la Conferinta Nationala SECURITATEA INTR-O NOUA DIMENSIUNE SI IMPLICATIILE INTELIGENTEI ARTIFICIALE

Asociatia Romana Pentru Tehnica De Securitate – ARTS - a organizat miercuri 5 iunie Conferinta Nationala cu tema SECURITATEA ÎNTR-O NOUA DIMENSIUNE SI IMPLICATIILE INTELIGENTEI ARTIFICIALE.

Citeşte mai departe...

Axis Day 2019 aduce in prim plan folosirea inteligentei artificiale in industria de securitate

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, organizeaza la Bucuresti cea de-a cincea editie a evenimentului sau anual de securitate. Organizat sub deviza ”Combinam tehnologii inteligente cu imaginatia umana”, acesta dezbate tendintele industriei de securitate si provocarile cu care se confrunta acest domeniu.

Citeşte mai departe...

Despre Artificial Intelligence si Videoanalytics cu Igor Oleynik - fondatorul TRASSIR

Avand peste 35.000 de membri, ASIS International este asociatia profesionala lider in domeniul securitatii din intreaga lume. Fondata in 1955, ASIS este dedicata cresterii eficientei si productivitatii profesionistilor in domeniul securitatii.

Citeşte mai departe...

Axis a lansat noi camere de tip dome in format ultra-compact, prevazute cu obiective varifocale

Tehnica de supraveghere video este utilizata pe scara larga in scenarii variate si cu scopuri complexe. Solutiile de analiza video si aplicatiile de marketing bazate pe date colectate cu ajutorul camerelor sunt in acest context tot mai des intalnite, dar rolul de baza, acela de protectie a persoanelor si bunurilor, ramane in continuare principala preocupare a utilizatorilor din toate domeniile de activitate.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online