Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis lanseaza o solutie dedicata de recunoastere a numerelor de inmatriculare in conditii de viteza mare

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea unei noi camere, proiectate pentru identificarea precisa a numerelor de inmatriculare pentru vehicule care se deplaseaza cu viteze de pana la 130km/h.

Citeşte mai departe...

AZiTREND a participat la Conferinta Nationala SECURITATEA INTR-O NOUA DIMENSIUNE SI IMPLICATIILE INTELIGENTEI ARTIFICIALE

Asociatia Romana Pentru Tehnica De Securitate – ARTS - a organizat miercuri 5 iunie Conferinta Nationala cu tema SECURITATEA ÎNTR-O NOUA DIMENSIUNE SI IMPLICATIILE INTELIGENTEI ARTIFICIALE.

Citeşte mai departe...

Axis Day 2019 aduce in prim plan folosirea inteligentei artificiale in industria de securitate

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, organizeaza la Bucuresti cea de-a cincea editie a evenimentului sau anual de securitate. Organizat sub deviza ”Combinam tehnologii inteligente cu imaginatia umana”, acesta dezbate tendintele industriei de securitate si provocarile cu care se confrunta acest domeniu.

Citeşte mai departe...

Despre Artificial Intelligence si Videoanalytics cu Igor Oleynik - fondatorul TRASSIR

Avand peste 35.000 de membri, ASIS International este asociatia profesionala lider in domeniul securitatii din intreaga lume. Fondata in 1955, ASIS este dedicata cresterii eficientei si productivitatii profesionistilor in domeniul securitatii.

Citeşte mai departe...

Axis a lansat noi camere de tip dome in format ultra-compact, prevazute cu obiective varifocale

Tehnica de supraveghere video este utilizata pe scara larga in scenarii variate si cu scopuri complexe. Solutiile de analiza video si aplicatiile de marketing bazate pe date colectate cu ajutorul camerelor sunt in acest context tot mai des intalnite, dar rolul de baza, acela de protectie a persoanelor si bunurilor, ramane in continuare principala preocupare a utilizatorilor din toate domeniile de activitate.

Citeşte mai departe...

Cea de a 7-a generatie a chip-ului Axis ARTPEC permite dezvoltarea de camere cu capabilitati extinse

Axis Communications a anuntat cea de a 7-a generatie a chip-ului ARTPEC, optimizat pentru echipamente video de retea. Acesta va oferi camerelor AXIS de retea capabilitati si functii noi multiple, printre care se numara imagini de calitate superioara celor de pana acum, functii de securitate imbunatatite, compresie eficienta si posibilitatea de a rula aplicatii de analiza video complexe la nivelul echipamentelor.

Citeşte mai departe...

Axis anunta camera video multidirectionala P3719-PLE

Monitorizarea, supravegherea sau securizarea eficienta a unui perimetru presupune printre altele alegerea unor camere video adecvate mediului in care urmeaza a fi utilizate. Instalarea lor trebuie sa permita acoperirea tuturor unghiurilor si a spatiilor existente.

Citeşte mai departe...

Membrii comunitatii reuniti la Milestone Integration Day Romania

*Din nou un finalist din Romania in cadrul concursului Milestone Kickstarter

Milestone Systems, lider global in dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) si solutii de supraveghere, a organizat Milestone Integration Day Romania - un eveniment dedicat dezvoltarii de solutii personalizate si noilor concepte din domeniul supravegherii video si sigurantei persoanelor si bunurilor.

Citeşte mai departe...

Deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor pentru OSPA Romania 2019

Incepand cu data de 4 martie proiectele pentru toate cele opt categorii ale Premiilor pentru Excelenta Profesionala in Securitatea Privata – OSPA Romania 2019 pot fi inscrise in concurs.

Specialistii si profesionistii din securitatea privata isi pot incarca proiectele direct pe site-ul https://ro.theospas.com/, unde gasiti si un indrumar referitor la continutul si prezentarea proiectelor, data limita de inscriere fiind 30 iulie.

Citeşte mai departe...

Domeniul bancar, retail, industrial, sau horeca? AZiTREND are solutii smart!

La evenimentul MindChain de la Cluj-Napoca, unde tema a fost Artificial Intelligence, AZiTREND a prezentat cele mai recente solutii integrate de securitate.

Citeşte mai departe...

AZiTREND participa la Cluj-Napoca, la evenimentul MindChain

Ne face placere sa va anuntam participarea AZiTREND la un eveniment major despre Artificial Intelligence. In 21 si 22 februarie, la Casa Studentilor din Cluj-Napoca, Business Review organizeaza unul dintre evenimentele de business emblematice din 2019.

Citeşte mai departe...

Principalele domenii in care sistemul UR Fog pentru ceata instantanee este imbatabil!

Sistemul UR Fog, care creeaza ceata instantaneu, poate fi utilizat in multe domenii, pentru alungarea, imobilizarea sau chiar captivarea intrusilor ce acceseaza fraudulos un spatiu supravegheat.

Citeşte mai departe...

A patra editie a premiilor OSPA Romania a pornit la drum

Devenite deja o traditie, premiile pentru excelenta profesionala in securitatea privata, OSPA Romania, se pregatesc pentru cea de a patra editie.

Programul Premiilor OSPA este primul si singurul format independent, creat si dezvoltat special pe baze stiintifice pentru a asigura o binemeritata recunoastere si recompensare a profesionistilor si companiilor care performeaza la nivel de excelenta in securitatea privata.

Citeşte mai departe...

Axis anunta tendintele tehnologice care vor influenta industria in 2019

La fel ca orice industrie cu o evolutie sanatoasa, domeniul solutiilor de securitate sufera schimbari de la un an la altul, in functie de cerintele si nevoile pietei. Astfel, apar adevarate tendinte, pe care dezvoltatorii de tehnologie incearca sa le anticipeze din timp si sa isi organizeze activitatea corespunzator.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 17 vizitatori și niciun membru online