Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Principalele domenii in care sistemul UR Fog pentru ceata instantanee este imbatabil!

Sistemul UR Fog, care creeaza ceata instantaneu, poate fi utilizat in multe domenii, pentru alungarea, imobilizarea sau chiar captivarea intrusilor ce acceseaza fraudulos un spatiu supravegheat.

Citeşte mai departe...

A patra editie a premiilor OSPA Romania a pornit la drum

Devenite deja o traditie, premiile pentru excelenta profesionala in securitatea privata, OSPA Romania, se pregatesc pentru cea de a patra editie.

Programul Premiilor OSPA este primul si singurul format independent, creat si dezvoltat special pe baze stiintifice pentru a asigura o binemeritata recunoastere si recompensare a profesionistilor si companiilor care performeaza la nivel de excelenta in securitatea privata.

Citeşte mai departe...

Axis anunta tendintele tehnologice care vor influenta industria in 2019

La fel ca orice industrie cu o evolutie sanatoasa, domeniul solutiilor de securitate sufera schimbari de la un an la altul, in functie de cerintele si nevoile pietei. Astfel, apar adevarate tendinte, pe care dezvoltatorii de tehnologie incearca sa le anticipeze din timp si sa isi organizeze activitatea corespunzator.

Citeşte mai departe...

De ce sa platiti din ce in ce mai mult pe serviciile de paza umana?

De curand, Guvernul a emis OUG prin care a anuntat cresterea salariului minim pe economie, prima data intr-un mod diferentiat, in functie de studii si vechime. Salariile minime vor creste la 2080 lei, iar pentru cei cu studii superioare sau cu vechime de peste 15 ani, la 2350 lei. Se estimeaza ca implementarea acestei ordonante va fi incepand de la 1 ianuarie 2019. Ca de obicei, o astfel de masura declanseaza reactii in lant in intreaga economie, afectand toate costurile si, prin urmare, preturile produselor si tarifele serviciilor.

Citeşte mai departe...

ELKO organizeaza un curs de vanzari centrat pe solutii Axis

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta organizarea unui curs dedicat partenerilor, ce va avea ca subiect vanzarea de solutii special create pentru diverse domenii de activitate.

In societatea moderna de astazi, eficienta, calitatea serviciilor si, in general, calitatea vietii, sunt conditionate direct de elemente de baza esentiale, precum securitatea si mobilitatea bunurilor si persoanelor sau accesibilitatea informatiei. Iar tehnologiile existente permit indeplinirea tuturor acestor conditii atunci cand sunt selectate, implementate si configurate corect.

Citeşte mai departe...

WindOne premiata la Gala OSPA 2018

Trofeul de Excelenta Profesionala in Securitate Privata, categoria Consultanti de Securitate – Evaluatori de Risc la Securitatea Fizica, a mers anul acesta catre WindOne.

A fost un moment important atat pentru echipa WindOne, cat si pentru industria securitatii private.

Citeşte mai departe...

Un proiect implementat de AZiTREND a obtinut prestigiosul trofeu Outstanding Security Performance Awards OSPA

Vineri 16 noiembrie, la Marea Gala OSPA Romania, organizata la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, s-au decernat premiile anuale pentru industria de securitate din Romania. Outstanding Security Performance Awards – OSPA face parte din programul global realizat de Federatia Serviciilor de Securitate in parteneriat cu World Excellence Awards, pentru a recunoaste si a recompensa companiile din sectorul securitatii private cu performante exceptionale de-a lungul anului.

Citeşte mai departe...

FSS a anuntat finalistii pentru OSPA Romania 2018

Federatia Serviciilor de Securitate are placerea de a anunta finalistii pentru editia 2018 a Premiilor pentru Excelenta Profesionala in Securitatea Privata – OSPA Romania.

OSPA Romania face parte din programul global realizat de Federatia Serviciilor de Securitate in parteneriat cu World Excellence Awards, pentru a recunoaste si a recompensa companiile, echipele si oamenii din sectorul securitatii private care au avut performante exceptionale.

Citeşte mai departe...

Inovatie si tehnologii deschise catre performanta

UltraVision si Axis Communications la Romanian Security Fair 2018

UltraVision Consult prezinta suita software AppVision si solutiile dezvoltate in parteneriat cu liderul mondial in echipamente video de retea, Axis Communication, la cea de-a V-a editie a targului Romanian Security Fair. Evenimentul reuneste, in perioada 18-20 octombrie, la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, peste 50 de companii de top din Romania, Ungaria, Italia, Croatia, Polonia si Bulgaria. Standul UltraVision este realizat in colaborare cu Axis Communications si ELKO Romania, unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse si solutii IT la nivel regional.

Citeşte mai departe...

OPTEX prezinta la Romanian Security Fair 2018 avantajele senzorilor Redscan prin prisma integrarii

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, a anuntat participarea la Romanian Security Fair 2018, unde va sustine printre altele prezentari si demonstratii de produse, punand un accent deosebit pe detectoarele din seria Redscan si capabilitatile acestora de integrare in diverse platforme si sisteme.

Citeşte mai departe...

Supraveghere video mai eficienta cu Milestone XProtect 2018 R3 si Husky X

Milestone Systems, lider global in dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) si solutii de supraveghere, anunta lansarea versiunii XProtect 2018 R3. Platforma de video management include acum suport audio imbunatatit, sporeste nivelul de securitate, optimizeaza modul de utilizare a echipamentelor si infrastructurii disponibile si aduce un plus de flexibilitate.

Citeşte mai departe...

Sub deviza ”BETTER TOGETHER”, la Poiana Brasov incepe astazi ELKO Partner Event 2018

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO si unul dintre principalii distribuitori de produse si solutii IT din Romania, anunta organizarea evenimentului anual cu partenerii ELKO Partner Event 2018, sub deviza BETTER TOGETHER.

Citeşte mai departe...

OPTEX va invita la Romanian Security Fair 2018

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta participarea sa la editia de anul acesta a Romanian Security Fair - principala platforma locala de discutii pentru companiile care deservesc piata si industria de securitate - in perioada 18-20 octombrie, si va invita la standul 23 pentru a afla ultimele noutati lansate de companie.

Citeşte mai departe...

ELKO Romania anunta distributia de echipamente si solutii de securitate Bosch

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta incheierea unui parteneriat de distributie cu Bosch Security Systems B.V.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 170 vizitatori și niciun membru online