Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Stiti ce facem mai nou cu hotii? Ii bagam in ceata… la propriu!

O preocupare constanta a echipei AZiTREND este de a implementa continuu sisteme care sa imbunatateasca serviciile de securitate.

In acest sens, lansam acum cel mai performant sistem de a crea ceata instantaneu.

Citeşte mai departe...

AZiTREND- Solutii pentru retail

Trei din proiectele cele mai importante implementate de AZiTREND in 2018 sunt in retelele a trei retaileri din top 10 din Romania. In aceste proiecte am activat mai multe module de analiza video de pe platforma TRASSIR, astfel incat sa fie acoperite toate cerintele specifice ale clientilor.

Citeşte mai departe...

De ce sa alegeti TRASSIR?

- pentru ca puteti integra intr-un sistem unic atat toate camerele video, cat si celelalte sisteme anti-efractie, control acces, detectie fum si incendiu si, practic, orice alt sistem de securitate veti instala.

- pentru ca multitudinea de module specializate fac ca TRASSIR sa fie util indiferent de industria in care activati: retail, industrial, depozite mari si logistica, pharma, horeca, banking, smart city si multe altele.

Citeşte mai departe...

OPTEX ofera cateva sfaturi pentru operarea in conditii optime a solutiilor de detectie din seria VXI

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, vine cu cateva precizari pentru integratorii si utilizatorii de dispozitive din seria VXI, care sa permita operarea acestora in conditii optime, cu rezultate cat mai bune in orice mediu in care sunt instalate.

Citeşte mai departe...

Solutii OPTEX cu costuri reduse pentru eficienta certificata in detectie

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, vine in ajutorul proprietarilor de imobile prin recomandarea unor dispozitive moderne si eficiente, dar, in acelasi timp cu preturi de achizitie accesibile, potrivite pentru orice buget.

Citeşte mai departe...

Solutie completa de supraveghere video destinata procesului de productie

Solutiile de supraveghere video reprezinta cea mai utilizata forma de protectie si securitate utilizata in mediul de afaceri si, datorita evolutiei tehnologiilor disponibile in acest domeniu, rezultatele pot depasi asteptarile, daca sunt alese dispozitivele si echipamentele corespunzatoare. Selectarea componentelor si proiectarea sistemului este esentiala si trebuie sa tina cont, mai presus de toate, de compatibilitatea cu mediul in care va fi utilizat, caci fiecare tip de obiectiv are particularitatile sale si fiecare categorie de utilizatori are anumite cerinte. Dezvoltarea de produse si solutii destinate implementarii in sisteme de supraveghere video tine cont de aceste particularitati si cerinte, astfel incat utilizatorii sa poata beneficia de cele mai bune rezultate atunci cand fac alegerile corespunzatoare.

Citeşte mai departe...

Monitorizarea si protejarea locuintelor cu detectoarele Optex CDX

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, recomanda monitorizarea si protejarea locuintelor prin instalarea de sisteme de securitate care sa includa solutii de detectie moderne, adaptate atat locatiei, cat si bugetului disponibil.

Citeşte mai departe...

Sistem de supraveghere video pentru magazin: 5 argumente pentru instalare

Magazinele si bacaniile, magazine de imbracaminte, supermarket-uri ce apartin lanturilor mari de magazine, in astfel de facilitati exista un flux constant de bani si vizitatori. Este clar ca fiecare proprietar de afaceri doreste sa evite riscurile si sa se protejeze de potentialele amenintari: jafuri, furturi, atacuri armate, comportamente inadecvate ale cumparatorilor sau, dimpotriva, delapidare de catre angajati.

Citeşte mai departe...

Avantajele camerelor de supraveghere moderne

Dispozitivele moderne care utilizeaza tehnologiile cloud, au o anumita particularitate, si anume ca aceste camere de supraveghere transmit date catre server si nu direct pe cardul de memorie. Aceasta tehnologie are argumentele sale pro si contra. De exemplu, unele date pot fi compromise atunci cand contul este compromis. In plus, pentru extinderea locului in depozitul nor este necesar sa se plateasca, iar acesta suma este platita in plus fata de un abonamentul lunar pentru utilizarea serviciului.

Citeşte mai departe...

Securizarea tuturor punctelor de acces ale cladirilor de birouri

Afacerile cu cladiri de birouri sunt intr-o continua crestere in Romania. In orase precum Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Brasov sau Iasi s-au dezvoltat de-a lungul timpului sedii pentru companii multinationale, in general din IT sau telecom, care reprezinta aproximativ 75% din suprafata tranzactionata. Insa, oferta de spatii noi de birou in principalele orase regionale ar trebui sa aiba in vedere toate aspectele legate de securitatea bunurilor si a angajatilor.

Citeşte mai departe...

Propunerea Axis pentru afacerile mijlocii

Axis Communications, lider global in echipamente video de reţea, vine in intampinarea afacerilor in crestere care se deruleaza acum in Romania prin traininguri periodice si o serie de componente potrivite pentru proiectarea facila a unui sistem de securitate simplificat.

Citeşte mai departe...

Aplicatiile sistemelor de supraveghere

Scopul principal al sistemului de supraveghere video este acela de a asigura controlul vizual al situatiei, pentru obiectivul pentru care l-ai instalat. Un sistem de supravegherea video, este utilizat pentru:

• Observatii privind situatia in modul online, in timp real. Astfel de sisteme de supraveghere sunt folosite atunci cand operatorul monitorizeaza constant obiectivul, de exemplu, pentru detectarea situatiilor periculoase, cum ar fi un posibil incendiu, patrunderea persoanelor neautorizate in teritoriul protejat, in scopul comiterii unor actiuni care ameninta securitatea publica sau proprietatea personala etc.

Citeşte mai departe...

Camere de supraveghere - Clasificarea dispozitivelor

Camerele de supraveghere au devenit unele dintre cele mai importante componente ale sistemelor moderne de securitate. Ele ajuta la pastrarea inregistrarii a tot ceea ce se intampla intr-un anumit spatiu. Astfel de dispozitive sunt adesea folosite pentru instalarea in interior. Exista, de asemenea, modele mai puternice, care de obicei sunt instalate pe strada. Camerele de supraveghere au devenit unele dintre cele mai eficiente modalitati de a crea conditii de securitate adecvate pentru cladiri sau obiecte importante.

Citeşte mai departe...

Prevenirea eficienta a furtului din magazine cu ajutorul solutiilor avansate OPTEX

Necesitatea protejarii obiectivelor fixe reprezinta o realitate contemporana, indiferent ca vorbim despre locuinte, cladiri de birouri sau chiar spatii industriale. Desi toate acestea reprezinta in egala masura potentiale tinte pentru hoti, un loc aparte il ocupa magazinele, fiind expuse unor riscuri mai mari din cauza valorilor semnificative ale bunurilor ce pot fi sustrase.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online