Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

RETAIL SAGA – Episode 5

Magazinul viitorului, acum! Prin aplicatia Intelligence Retail

Asa cum v-am prezentat in episodul anterior, Intelligence Retail poate genera rapoarte extrem de precise, detaliate, in real time.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 4

O noua aplicatie de Artificial Intelligence pentru Intelligence Retail

Intelligence Retail ofera solutii de servicii de merchandising personalizate, bazate pe analiza digitala a fotografiilor din magazine. Se reduc costurile auditului in punctele de vanzare, cresc vanzarile si profitabilitatea si sporeste loialitatea clientilor.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 3

Integrarea TRASSIR pentru un retail intelligent

In continuarea prezentarii modului in care TRASSIR integreaza camerele video cu POSurile in retailul inteligent, un element important il reprezinta si auditul operatorilor care urmaresc tranzactiile efectuate. Acesta este foarte util, managementul fiind informat printr-un email referitor la numarul de tranzactii evaluate de operatori, timpul de reactie, valoarea estimata a fraudelor descoperite.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 2

Integrarea POSului cu platforma TRASSIR asigura „pierderi ZERO”

Continuam serialul despre retailul inteligent si cum Artificial Intelligence poate ajuta la diminuarea pierderilor si furturilor din magazine, prin cele mai recente solutii tehnologice.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 1

... sau cum poate TRASSIR sa creasca vanzarile

Astazi va prezentam un tool foarte pretios in domeniul retailului inteligent: realizarea hartilor de trafic cu modulul Heat Map on Map. Softul TRASSIR are capabilitatea nu doar de a realiza hartile pentru fiecare camera CCTV, ci si de a integra imaginile captate de toate camerele, pentru a realiza raportari pentru intreg magazinul sau etajul, indiferent de dimensiuni.

Citeşte mai departe...

Caz real - Sistemul UR Fog impiedica furtul dintr-un magazin

Va prezentam inca un video cu un caz real, in care tentativa de jaf a cinci persoane a fost anulata de sistemul UR Fog, ce creeaza ceata instantaneu. In acest exemplu este un magazin de telecom, insa evident ca sistemul se poate aplica oricarui tip de obiectiv ce trebuie protejat.

Citeşte mai departe...

Stiti ce facem mai nou cu hotii? Ii bagam in ceata… la propriu!

O preocupare constanta a echipei AZiTREND este de a implementa continuu sisteme care sa imbunatateasca serviciile de securitate.

In acest sens, lansam acum cel mai performant sistem de a crea ceata instantaneu.

Citeşte mai departe...

AZiTREND- Solutii pentru retail

Trei din proiectele cele mai importante implementate de AZiTREND in 2018 sunt in retelele a trei retaileri din top 10 din Romania. In aceste proiecte am activat mai multe module de analiza video de pe platforma TRASSIR, astfel incat sa fie acoperite toate cerintele specifice ale clientilor.

Citeşte mai departe...

De ce sa alegeti TRASSIR?

- pentru ca puteti integra intr-un sistem unic atat toate camerele video, cat si celelalte sisteme anti-efractie, control acces, detectie fum si incendiu si, practic, orice alt sistem de securitate veti instala.

- pentru ca multitudinea de module specializate fac ca TRASSIR sa fie util indiferent de industria in care activati: retail, industrial, depozite mari si logistica, pharma, horeca, banking, smart city si multe altele.

Citeşte mai departe...

OPTEX ofera cateva sfaturi pentru operarea in conditii optime a solutiilor de detectie din seria VXI

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, vine cu cateva precizari pentru integratorii si utilizatorii de dispozitive din seria VXI, care sa permita operarea acestora in conditii optime, cu rezultate cat mai bune in orice mediu in care sunt instalate.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 19 vizitatori și niciun membru online