Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Vocile Securitatii Private...

Interviu cu dl. Ionel Popa, Director General si co-fondator al WindOne, Castigator OSPA Romania 2018

In cei peste 20 de ani de experienta, Ionel Popa a fost implicat in multiple proiecte locale si globale in zona securitatii. Si-a inceput cariera in Philip Morris Romania, a participat la intrarea companiei Kaufland pe piata romaneasca si a facut parte din echipa ce a deschis, operat si inchis fabrica Nokia de la Jucu. De asemenea, Ionel Popa a condus securitatea logistica a companiei Nokia in EMEA si, ulterior, securitatea fabricilor Microsoft la nivel global.

Citeşte mai departe...

Interviu cu Nicolae Molnar, castigator OSPA Romania 2017 la categoria „Consultanti de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizica)”

Nicolae Molnar este absolvent al Facultatii de Drept in 1997, iar din 2017 s-a inscris si urmeaza cursurile Universitatii Petru Maior din Targu Mures, specialitatea Studii de Securitate. A urcat pas cu pas in ierarhia firmelor de securitate, de la simplu agent in 1992 pana la pozitia de director general/asociat unic in 2001, obtinand pe parcurs calificarile de Manager de Securitate, Consultant de Securitate si Evaluator de risc la securitate fizica. Este preocupat permanent de evolutia echipamentelor si procedurilor in domeniul securitatii private si este de parere ca, PREVENTIA este cel mai important lucru in Securitate.

Citeşte mai departe...

Interviu cu Toma Cimpeanu, CEO al Asociatiei Nationale pentru Securitatea Informatica, Membru al juriului OSPA 2018

OSPA: Ce inseamna pentru dumneavoastra nominalizarea in juriul OSPA Romania?
Toma Cimpeanu: Ma onoreaza invitatia de a face parte din juriul OSPA Romania deoarece discutam despre singurele premii de excelenta din industria de securitate recunoscute international. In egala masura, ma bucur sa fiu implicat intr-un proiect care a reusit, de la an la an, sa aduca in lumina reflectoarelor companii si persoane care chiar au reusit sa performeze la nivel de excelenta in industria securitatii private. Nu in ultimul rand, ma alatur acestui proiect viu, care se adapteaza noilor provocari ale securitatii private.

Citeşte mai departe...

Interviu cu d-na Iolanda Staniloiu Presedinte al juriului OSPA 2017

OSPA: Cum va simtiti acum, la final, cand Gala Premiilor OSPA – editia 2017 - s-a incheiat?
Iolanda Staniloiu: Am fost incantata sa fiu parte a proiectului Premiilor OSPA, program care si-a propus inca de la inceput sa stabileasca un set de criterii obiective prin care sa putem aprecia si aplauda excelenta profesionala in domeniul securitatii private din Romania.

Citeşte mai departe...

Liderul mondial in domeniul securitatii video se alatura proiectului OSPA Romania

Hikvision este cea mai mare companie de echipamente si solutii de supraveghere video cu circuit inchis din lume. Conform Raportului editat de IHS, Hikvision a ocupat timp de 5 ani la rand (2011 – 2015) primul loc in clasamentul celor mai mari producatori de tehnologie CCTV si de echipamente de supraveghere video, mentinandu-se pe primul loc in ceea ce priveste cota de piata si in cazul altor categorii de produse printre care: camere video HD si analogice, DVR/NVR si decodoare video. In cadrul clasamentelor “Security 50” furnizate de Revista A&S, Hikvision a ocupat primul loc in anul 2016, de pe locul 2 in anul 2015 si locul 3 in anul 2014.

Citeşte mai departe...

Interviu cu Stelian Arion, Director General Secant Security, Membru al juriului OSPA 2017

OSPA: Cum apreciati initiativa aducerii Premiilor OSPA in Romania?
Stelian Arion: E o initiativa buna, este un proiect care inseamna foarte mult pentru vizibilitatea noastra, a celor care lucram in domeniul securitatii private. Este important ca un asemenea eveniment ne mobilizeaza pe cei care lucram in acest domeniu si, chiar daca unii nu au participat la editia din 2016, probabil ca se gandesc ca nu ar fi rau sa se implice in editiile viitoare. OSPA este genul de eveniment care ne ofera posibilitatea de a arata si celor din afara sectorului ca ceea ce facem este important pentru comunitate si ca putem fi mandri de aceasta. Pentru editia inaugurala, eu cred ca ne-am atins scopul.

Citeşte mai departe...

Interviu cu Viorel Petcu, Director General al Onest Solutions, castigator OSPA Romania 2016 la categoria „Consultanti de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizica)”

OSPA: Ce au insemnat Premiile OSPA pentru dumneavoastra si compania pe care o conduceti?
Viorel Petcu: Pentru noi, Premiile OSPA au insemnat un alt pariu, un pariu cu noi insine - in primul rand - si – in al doilea rand – cu specialistii din domeniul nostru. Am vrut sa vedem daca putem intra intr-o competitie organizata si jurizata dupa criterii internationale si sa castigam. Noi lucram intr-o zona extrem de nisata, a dezvoltarii de produs de tip COTS, unde interactiunea si feed-back-ul de la client sunt esentiale. Reactiile pe care le-am avut de la clientii nostri au fost intotdeauna pozitive, aprecierile lor fata de efortul nostru si fata de rezultate au fost bune, dar doream sa vedem cum performam si in raport cu criteriile setate de expertii din sectorul nostru de activitate. Am considerat inscrierea la Premiile OSPA ca o ridicare a stachetei profesionale, o verificare – daca vreti – a faptului ca suntem pe drumul cel bun.

Citeşte mai departe...

Interviu cu Managing Partner-ul Verifies, Constantin Iordache, Membru al juriului OSPA 2017

OSPA: Cat de important este un Premiu OSPA pentru o firma de securitate din Romania?
Constantin Iordache: Castigarea unui premiu OSPA reprezinta o recunoastere obiectiva, facuta dupa criterii bine stabilite, folosite si in alte tari, a excelentei in profesie. In acest moment, cred ca este un curent, un trend, de a pune pret pe acest tip de validare din exterior. Una este sa spun eu despre mine ca sunt “cel mai bun”, alta este sa spuna acest lucru despre mine clientii mei si cu totul si cu totul altceva este sa primesc recunoasterea – dupa un set de criterii standard la nivel mondial – a unui organism international independent. OSPA face exact acest lucru si intr-un fel in care nu s-a mai facut pana acum in Romania. Scepticismul unora, cum ca “ne-am adunat o mana de oameni ca sa ne mai dam niste premii intre noi” a fost spulberat de prima editie, care a demonstrat ca modul de jurizare este pe deplin obiectiv si independent.

Citeşte mai departe...

Interviu cu Liviu Mateescu, Director General al Romano Electro (ROELSYSTEMS), Presedinte al Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate, Membru al juriului OSPA 2017

OSPA: Cum vi s-a parut Gala Premiilor OSPA 2016?
Liviu Mateescu: Gala a fost momentul culminant al unei competitii care a pus in centrul atentiei excelenta profesionala din domeniul securitatii private, iar premiile OSPA au rasplatit performanta romaneasca in domeniu prin raportare la o serie de criterii obiective. Premiile capata, astfel, o relevanta internationala.

Citeşte mai departe...

Mihai Stanescu, Director General al GTS Global Intelligence, Castigatori OSPA Romania 2016 la categoria „Instalatori / Integratori de Sisteme de Securitate”

OSPA: Cum ati primit vestea castigarii trofeului OSPA 2016?
Mihai Stanescu (foto): Cu mare bucurie si mandrie si cu un sentiment de recunostinta fata de toti cei care au apreciat valoarea produsului cu care ne-am prezentat in fata juriului. A fost o situatie indedita, caci ne-am inscris, literalmente, pe ultima suta de metri, in conditiile in care noi eram in focul pregatirilor sa participam, pentru prima data, la Romanian Security Fair, targul industriei de Securitate. Am lucrat cateva nopti in plus pentru a face o prezentare corespunzatoare si pentru OSPA, dar a meritat efortul, din toate punctele de vedere. Suntem mandri de noi si de ce am realizat.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 7 vizitatori și niciun membru online