Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Siemens logo_2017

 

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

MATRIX SECURITY SYSTEMS

Matrix logo_2020

Matrix SECURITY si-a inceput activitatea in anul 2001, avand ca obiect principal de activitate comertul si service-ul cu calculatoare avand doi angajati.

In anul 2001 societatea si-a extins activitatea, numarul de angajati crescand treptat, ajungand ca dupa numai 6 luni sa avem un numar de 5 angajati ce acopera atat departamentul de aprovizionare-vanzare cat si cel de intretinere si service.

In ianuarie 2005 societatea noastra s-a licentiat in domeniul “ Sistemelor de securitate”, cu licenta nr. 0050/T, eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane.

Incepand cu luna noiembrie 2009 societatea noastra este licentiata in domeniul sistemelor de semnalizare la incendiu cu nr. 3041, eliberata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Incepand cu luna mai 2017 societatea noastra este licentiata in domeniul sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fiebinti cu nr. 7020, eliberata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Incepand cu anul 2010 societatea noastra este membra a ASOCIATIEI ROMANE A SPECIALISTILOR IN SECURITATE.

Experienta noastra in cadrul sistemelor de securitate este vasta, avand pana in acest moment montate peste 2.000 de sisteme de alarma si peste 500 sisteme de supraveghere video cu un personal calificat de 12 angajati, societatea noastra obligandu-se sa rezolve orice problema aparuta la un sistem in maxim 24 de ore de la instiintare, fapt care nu este posibil decat daca echipamentele montate sunt de inalta calitate si personalul foarte bine pregatit.

Pentru oricare din lucrarile executate va stam la dispozitie cu prezentare si referinte, toate lucrarile executate de noi fiind de cea mai inalta calitate si fiabilitate.

MATRIX SECURITY SYSTEMS
Tel.: 0257.338.565; 0728.284.589
Fax: 0257.211.108
Adr.: str. Varful cu Dor nr. 30, Arad, jud. Arad
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.xmatrix.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2021

AFS coperta_1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 7 vizitatori și niciun membru online