Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Siemens logo_2017

 

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

TRASSIR poate evita accidentele de munca

In terminologia europeana, European Statistics on Accidents at Work (ESAW) defineste accidentele de munca non-fatale fiind cele care implica cel putin patru zile de absenta. Ele implica adesea vatamari considerabile pentru lucratorii in cauza si familiile lor si au potentialul de a obliga oamenii, de exemplu, sa traiasca cu un handicap permanent, sa paraseasca piata muncii sau sa se schimbe.

Acestea pot duce la pierderea unui numar considerabil de zile lucratoare la nivelul economiei.

Accidentele fatale sunt cele care duc la moartea victimei in termen de un an de la producerea lor.

Din pacate, Romania ocupa primul loc in UE in topul accidentelor fatale, cu 5,56 accidente la 100.000 de angajati, media europeana fiind de 1,83. - sursa Eurostat.

O solutie in aceasta problema extrem de importanta este modulul TRASSIR Hardhat Detector, ce poate determina daca muncitorii au sau nu casca de protectie intr-un anume perimetru. Sau, de exemplu, daca poarta vesta sau costumul de protectie. Prin determinarea culorii acestor echipamente, se poate alerta imediat in cazul in care un muncitor este intr-o zona periculoasa neavand echipamentul adecvat situatiei.

In orice moment, dispecerul video va fi alertat despre incalcarea regulilor de protectie a muncii, iar un potential accident de munca poate fi evitat.

Anuarul Firmelor de Securitate 2021

AFS coperta_1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 632 vizitatori și niciun membru online