Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis anunta camera de retea HD cu cele mai recente tehnologii wireless la preturi accesibile

Solutie pentru magazine mici, buticuri, birouri si utilizatori rezidentiali ce cauta o solutie usor de instalat si accesibila. Micuta camera de retea M1004-W AXIS cu posibilitate de conectare wireless, precum si compatibila Axis One-Click Camera Connection, este perfecta pentru oricare dintre aceste aplicatii mici.

Axis Communications, liderul de piata al segmentului video de retea, anunta azi camera AXIS M1004-W, pentru supraveghere de interior fara fir in cazul in care bugetul si flexibilitatea sunt factori cheie. Ofera suport pentru Wi-Fi Protected Setup protocol simplifica procesul de configurare de securitate logica in retelele wireless. Acest lucru ajuta instalatorii sau integratorii sa economiseasca timp la instalare, usureaza setarea retelei wireless in cazul in care nu este posibila instalarea cablurilor.

"AXIS M1004-W este camera de retea usor de instalat si este la un pret accesibil, adaugand mai multa flexibilitate si posibilitate de alegere la binecunoscuta serie AXIS M10", spune Erik Frännlid, directorul de management de produs al Axis. "Camera dispune de un buton pentru asocierea simpla in WLAN asigurand o utilizare simpla si o securitate de nivel inalt a retelei, permitand in acelasi timp streaming video HDTV fiabil prin reteaua wireless. Intreprinderile mici si utilizatorii rezidentiali vor avea o solutie de supraveghere accesibila si usor de utilizat."

Camera de retea AXIS M1004-W ofera, de asemenea, suport pentru sistemul AXIS Video Hosting cu conectarea camerei cu un singur click, facand camera ideala pentru solutii de stocare gazduite. In plus, acesta include oprt I / O (1 intrare si 1 iesire) pentru conectarea unor dispozitive, cum ar fi senzori si relee externe pentru a activa luminile sau deschise / inchide usi.

Alte caracteristici ale camerei M1004-W:
• 1280 x 800 pixel resolution, progressive scan, HDTV color fidelity
• rezolutie de 1280 x 800 pixeli, scanare progresiva, fidelitate la culori HDTV
• full frame rate si format 16:9
• stream-uri multiple H.264
• Format Axis’ Corridor
• port Input/output
• Suport pentru stocare pe NAS
• Suport pentru Wi-Fi IEEE802.11b/g/n
• Suport pentru Wi-Fi Protected Setup protocol

Camera este sustinuta de cea mai mare platforma a industriei de software de management video prin Axis Application Development Partner Program, si AXIS Camera Station. Camera include de asemenea suport pentru AXIS Camera Application Platform, AXIS Video Hosting System si ONVIF for easy camera system integration si pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru a oferi camerei capabilitati inteligente.

AXIS M1004-W este planificata sa devina disponibila prin canalele de distributie Axis in semestrul doi al lui 2013.
Penru imagini si alte informatii, vizitati: www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=m1004w

Despre Axis Communications:

Axis este liderul mondial in productia de sisteme video de retea si coordoneaza trecerea de la tehnologii analogice la tehnologii digitale in supraveherea video. Ofera solutii profesionale de supraveghere si are la baza platforme inovative bazate pe platforme deschise.

La nivel global Axis este prezenta in 40 de locatii si are peste 1400 de angajati profesionisti. Prin partenerii sai, Axis este prezenta in 179 de tari. Compania cu profil IT fondata in Suedia in 1984, este cotata la bursa sub ticker Axis de catre NASDAQ OMX Stockholm. Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati www.axis.com .

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 32 vizitatori și niciun membru online