Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

AXIS Camera Companion 2.1 - Echipat complet pentru o supraveghere usoara si eficienta

Noua versiune dispune de inregistrare de imagine de ansamblu de 360º, curatare de imagine, instalare usoara cu un singur click a NAS-ului si o mai buna selectie de vizualizare cu aplicatii pentru iOS si Android.

Axis Communications, liderul mondial al domeniul video de retea, prezinta versiunea 2.1 a popularului si premiatului AXIS Camera Companion, solutia de supraveghere digitala utilizata in instalatiile de 16 camere sau mai putine. "Cu mii de camere video instalate in fiecare saptamana, acest lucru arata ca utilizatorii apreciaza cu adevarat simplitatea si calitatea superba a imaginii HDTV oferite de AXIS Camera Companion", spune Peter Friberg, Director de Sisteme si Servicii la Axis".

Noua versiune include suport pentru inregistrare imagine de ansamblu de 360° cu curatare de imagine la zoom in imagine. Acest lucru permite utilizatorilor sa profite de beneficiile camerelor Axis de 360° fixe HDTV", oferind imagine de ansamblu detaliata cu doar o singura camera.

Noua versiune include de asemenea, suport pentru instalarea usoara a unui Network-Attached Storage (NAS), atunci cand este nevoie de cresterea capacitatii de stocare. Un utilitar de instalare face posibila instalarea usoara a oricarui brand de sistem NAS, precum si pentru o simplitate si mai mare o configurare One-Click este disponibila pentru brand-urile selectabile.

"Noi stim ca operarea usoara a sistemului de oriunde este importanta pentru clientii nostri. Pentru a completa sistemul, avem stransa cooperare cu partenerii nostri pentru a extinde si a imbunatati selectia noastra de aplicatii de vizualizare mobila. Cu aceasta versiune aplicatiile existente sunt actualizate si aplicatii noi sunt  introduse.", spune Peter Friberg.

Spre deosebire de sistemele de supraveghere analogice, AXIS Camera Companion nu are nevoie de un dispozitiv de inregistrare centrala - un recorder video digital (DVR), recorder video de retea (NVR), sau chiar un calculator. Toate imaginile sunt inregistrate pe un card standard de memorie SD in fiecare camera, iar camerele de supravegere pastreaza inregistrarea, chiar daca reteaua cade. Camerele sunt alimentate prin retea, eliminand necesitatea cablurilor de alimentare separate. Acest lucru reduce costurile, simplifica instalarea, si face sistemul mai robust pentru ca nu exista nici un punct unic de defectare. Pentru a proteja in continuare investitiile clientilor, camerele analogice existente pot fi integrate prin intermediul encoderelor video.

Alte caracteristici ale AXIS Camera Companion 2.1:
• Streaming multi-view pentru a creste eficienta supravegherii pentru camere multi-megapixel
• filtrul de cautare pentru navigare usoara intre diferite locatii
• Notificare vizuala privind starea sistemului
• Suport pentru Windows 8 si ecran tactil
• aplicatii de la terte parti pentru vizualizare video live si inregistrari de la EyeSpyFX si BrightSentry
• Configurare cu un singur clic pentru unitatile NAS produse de QNAP

Noul AXIS Camera Companion 2.1 este disponibil pentru download gratuit la adresa http://www.axis.com/products/cam_companion_software/index.htm.

Camerele de supraveghere sunt disponibile prin departamentul de instalare Axis si partenerii de integratori Axis. Majoritatea camerelor de retea Axis si encoderelor video cu firmware-ul mai nou decit 5.40 sunt suportate de AXIS Camera Companion.

Pentru o lista completa a produselor suportate, va rugam sa consultati: http://www.axis.com/products/cam_companion_software/supported.htm

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 36 vizitatori și niciun membru online