Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Pana unde putem avea incredere in oameni?

Omul, definit ca un animal cu ratiune, o specie sociala cu abilitati de comunicare, relationare, credinta, constiinta. Convietuim intr-o societate creata de noi cu reguli stabilite, roluri si atributii specifice fiecaruia. Interactionam zilnic cu zeci, sute de oameni. Oameni pe care ii simpatizam, ii privim sceptic, ii iubim, ii avem ca modele, ne sunt antipatici sau ne sunt doar simpli amici. Intrebarea e: Cat de mult trebuie sa interactionam cu o persoana pentru a stabili o relatie bazata pe incredere?

Chiar daca la o prime intalnire carisma poate fi primul avantaj care ne inspira incredere, lucrurile stau undeva foarte departe de acest eveniment. Vechiul cliseu “Increderea se castiga, nu se cere” e pe departe o afirmatie bine de luat aminte. De mici suntem invatati acasa sa fim sceptici, sa nu avem incredere in straini, sa fim precauti, insa experientele vietii sunt cele care confirma toate cele spuse.

• De cate ori te-ai simtit nedreptatit?
• De cate ori ai fost mintit?
• De cate ori ai ramas dezamagit de anumite persoane?

Toate degetele de la maini nu ti-ar ajunge sa numeri toate aceste trairi. Increderea in oameni e subiectiva. Personalitatile umane sunt dezvoltate in 2 etape:

• Educatia si modelul parental;
• Autoeducatia si experienta avuta pana in prezent.

Practic devenim si ne modelam cu ceea ce am fost invatati si am vazut acasa si continuam prin autoeducare (constiinta, instinctele, invatarea din greselile avute, perceptii schimbate etc). Acestea doua ne reflecta comportamentul si atitudinea fata de diferitele situatii cotidiene si fata de persoanele din jur.

Raspunsul la intrebarea cu interactiunea este dat de diferitele simturi (instinctul, principiul reprocitatii, constiinta, situatii test, progresul unei relatii sanatoase). Cel mai bine poti cunoaste un om atunci cand e singur. Izolarea influentelor anturajului e o cale catre cunoasterea personalitatii unui om. Verifica comportamentul sau in cadrul grupului si in privat.

Nu exista o reteta a succesului pentru increderea in oameni. Situatiile, personalitatea, educatia sunt factori variabili care determina increderea. Insa, fiecare dintre noi avem acel sentiment cand ne simtim in regula, cand ne dam seama de anumite minciuni, cand avem nevoie de ajutor si nu ni se raspunde. Atunci iti poti da seama de tipul relatiei pe care il ai cu anumiti oameni. Tu ii poti sorta si categorisi dupa anumite tipare si standarde impuse de tine.

Cum testam increderea cu ajutorul tehnologiei?
Nu ti-ai pus niciodata intrebarea “Ce fac anumite persoane in lipsa mea” sau ce intentii au? Fiecare dintre noi avem o anumita doza de scepticism si dorim sa confirmam sau infirmam anumite ipoteze.

• Ce face bona in casa mea si cum se comporta cu copilul meu?
• Sotia mea se comporta ciudat de la o vreme...
• Ce fac angajatii mei cand sunt plecat?
• Ce se intampla cu copilul meu? Si-a schimbat anturajul si se comporta ciudat.
• Ce face menajera in biroul meu atunci cand face curat ?
• Sa imi las lucrurile de valoare in camera de hotel?

Anumite dispozitive video si audio iti stau la dispozitie si iti sustin cauza. Spy Shop – Adevarul prin tehnologie, este magazinul online de unde poti cumpara aparatura de spionaj, precum camera ascunse in bec, surub, tablou, vizor, odorizant, prize, pix, ochelari, ceas si multe alte obiecte casnice comune. Filmeaza si asculta ce se intampla in lipsa ta in cel mai subtil mod posibil.

Jucariile nu se termina aici. Poti opta de asemenea pentru microfoanele spion ascunse in mouse, scrumiera, prelungitor. Acum incepi sa te simti din filmele cu James Bond sau Sherlock Holmes. Reportofoanele sunt o alta modalitate de a surpinde evenimente surpriza si o sursa de informatii nebanuita. Toate jucariile le poti gasi pe Spy Shop alaturi de alte cateva mii de modele de camere de supraveghere si sisteme de alarma antiefratie. Da-i drumul la spionaj!

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 22 vizitatori și niciun membru online