Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Ce se mai fura de sarbatori

Perioada sarbatorilor de iarna aduce in fiecare an un val infractional semnificativ, anul acesta nu face exceptie; infractiunile cresc exponential, mai ales furturile din magazine si locuinte.

Din magazine se fura in principal alimente, cosmetice si produse de lux. Din locuinte se fura electronice, bijuterii, bani dar si alte obiecte de valoare.

"Fenomenul este cunoscut Politiei si specialistilor in securitate, se intampla in fiecare an ca numarul infractiunilor sa creasca semnificativ in lunile decembrie si ianuarie. Ne confruntam zilnic cu furturi si foarte multe tentative, dar in perioada sarbatorilor acestea abunda si dau mult de lucru serviciilor de securitate private. Avem 13.000 obiective in toata tara, suntem prezenti in 245 de localitati. Sunt putine localitatile in care sa nu existe furturi in aceasta perioada si pot spune cu certitudine ca nu exista oras in care sa nu avem tentative. In luna decembrie estimam un numar de peste 4000 de alarme la obiectivele noastre din toata tara." a declarat Adrian Cocan, director de marketing al Alistar Security.

Iata cateva exemple, ce se fura de sarbatori:

- Bucuresti, parfum original, 189 lei, retailer tip cash & carry, zona de nord a capitalei; hotul a fost predat Politiei.

- Bucuresti, tensiometru, 100 lei - acelasi retailer; hotul a aruncat obiectul si a fugit, prejudiciul a fost recuperat.

- Bucuresti, router wireless, 120 lei - furat chiar de un angajat al magazinului.

- Constanta, hotii au taiat gardul si au intrat in zona de incarcare a depozitului unui supermarket unde au fost surprinsi de agentul de paza; tentativa a fost stopata inainte de a produce alte pagube.

- Bucuresti, supermarket Berceni ,alimente si produse cosmetice, 650 lei; hotii au fost predati Politiei.

- Bucuresti, supermarket central, 4 sticle de sampanie de lux, valoare 800 lei.

- Tentativa furt conducta metalica, judetul Constanta; masina de patrulare Alistar Security a surprins infractorii cand incepeau sa taie conducta. Acestia au fugit cu o masina si au abandonat la fata locului ustensilele: doua tuburi de oxigen mari, o butelie de aragaz, doua lopeti, o cazma, un cablu metalic de tractat si mai multe haine; Politia a primit, de la agentii Alistar Security, informatii vitale despre autoturismul cu care au fugit hotii si a doua zi i-au identificat.

- Pascani, o persoana a incercat sa sustraga 2 bucati salam de Sibiu de la un cunoscut retailer discounter; persoana a fost predata Politiei pentru cercetari.

In aceasta perioada magazinele sunt o tinta predilecta, considerata facila de catre hoti. Agentii de securitate par depasiti de numarul foarte mare de persoane aflate la cumparaturi. Sunt insa asistati de sisteme de securitate moderne, cu camere video si dispecerate profesionale.

Eforturile agentilor sunt sustinute de colegii lor care urmaresc camerele video, de agentii de interventie dar si de agenti de securitate si inspectori "sub acoperire" trimisi in perioadele aglomerate pentru a desfasura activitati preventive.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 63 vizitatori și niciun membru online