Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Avantajele unui sistem de supraveghere video IP

Instalarea unui sistem de supraveghere video a incetat sa mai fie considerata un lux odata cu dezvoltarea rapida a tehnologiei. Sistemele de supraveghere sunt mai accesibile, mai inteligente, mai versatile si mai usor de utilizat decat oricand datorita inovatiilor in domeniu. Sistemele de supraveghere IP, mai noi si mai moderne decat cele analogice, au avantajul unei calitati superioare a imaginii, accesibilitate de la distanta, instalare si integrare usoara fie ca sistem nou fie intr-un sistem deja existent, flexibilitate si reducere a costurilor de manopera.

Calitatea superioara a imaginii

Comparand modelele de camere de supraveghere disponibile pe site-uri de specialitate precum Skut.ro se observa o diferenta clara intre camerele IP si cele analog. Calitatea imaginii este un avantaj clar al tehnologiei mai noi, chiar daca nu in mod necesar cel mai important. O calitate mai buna a imaginii permite utilizatorilor sa urmareasca si sa descopere detalii care ar scapa camerelor cu rezolutie mai mica. Aceste detalii pot face adesea diferenta in ceea ce priveste evitarea unei situatii neplacute ori potential periculoase sau prinderea infractorilor in cazurile in care se produce o talharie sau un act de violenta prins pe camera.

De asemenea, o rezolutie mai buna a unui sistem de supraveghere echipat cu camere Dahua sau alte camere IP performante cu imagine de calitate superioara lucreaza mult mai bine impreuna cu alte sisteme integrate de securitate.

Intr-un sistem de supraveghere digital IP, imaginile de la reteaua de camere nu au nevoie de conversii ce degradeaza calitatea atunci cand sunt transferate.

Camerele IP sunt foarte usor de integrat, chiar si in sisteme deja existente

Camerele IP se integreaza extrem de usor intr-un sistem de supraveghere video, inclusiv in sistemele analog acolo unde se prefera aceasta formula. Nu exista limitari in legatura cu locatia in care pot fi plasate aceste camere, iar sistemul astfel realizat poate avea utilizari multiple servind atat ca sistem de control al accesului, supraveghere ATM, alarma in caz de incendiu, sistem de supraveghere pe senzori de miscare, etc.

Mai mult, spre deosebire de sistemele analog care sunt limitate de numarul de canale al DVR-ului, sistemele de supraveghere video IP pot fi construite in timp, adaugand cate o camera sau un grup de camere in functie de necesitate. Pentru ca cele mai multe sisteme de acest gen sunt in general sisteme wireless, camere Dahua, PTZ sau orice alt tip, pot fi instalate fara a fi nevoie de modificarea infrastructurii deja existente, deci fara cheltuieli suplimentare majore.

Astfel de echipamente pot fi instalate oriunde in retea, in orice locatie atata timp cat nu se afla prea departe de sursa incat semnalul sa fie pierdut, iar sistemul poate creste treptat in functie de nevoile utilizatorului, fara a fi limitat de probleme precum cele ale sistemelor analog care obliga utilizatorul la achizitionarea unui nou DVR chiar si pentru o singura camera in plus peste capacitatile sistemului.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 20 vizitatori și niciun membru online