Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Avantajele unui sistem cu camere de supraveghere video

Diversitatea sistemelor de securitate disponibile in momentul actual pune adesea proprietarii in dificultate cand vine vorba de alegerea celui mai potrivit. Un sistem cu camere de supraveghere video este adesea cea mai practica solutie, putand fi usor integrat cu alte solutii de securitate precum senzori de miscare si diferite alarme. Recomandarea specialistilor sunt sistemele conectate la firmele de securitate sau organele abilitate pentru a interveni rapid in caz de neplaceri.

In materie de sisteme de securitate, una dintre cele mai importante alegeri este decizia daca acesta sa fie un sistem simplu, prevazut cu alarma sau un sistem cu camere de supraveghere video mai complex, care sa fie conectat direct la o companie de securitate. Desi cea de-a doua optiune este mai costisitoare, instalarea unui sistem video scade simtitor riscul ca proprietatea sa devina tinta unei talharii, iar varietatea de camere si sisteme de supraveghere disponibile pe site-uri de specialitate precum skut.ro inseamna ca exista o solutie pentru aproape orice buget.

1. Actiune rapida. Un sistem de securitate complet este un sistem care actioneaza alarma, imediat ce a fost detectata o problema intr-un mod subtil, care ajuta de multe ori firma de securitate sa prinda infractorul in actiune, inainte ca acesta sa poata disparea cu bunurile.

2. Siguranta personala. Daca sistemul de camere supraveghere video si alte sisteme adiacente sunt instalate intr-o locuinta, acestea pot preveni incidenta atacurilor sau incercarile de talharie. Astfel de sisteme sunt cu atat mai utile pentru femeile sau persoanele in varsta care locuiesc singure si care devin cel mai adesea victimele unor astfel de situatii.

3. Siguranta familiei in situatii neprevazute. Montarea unor sisteme de securitate prevazute cu camere video nu are ca unic scop protejarea de talhari sau identificarea acestora atunci cand actul a fost deja comis. Camerele video si diversii senzori dintr-un astfel de sistem pot ajuta la evitarea unor situatii extrem de periculoase precum incendiile, atunci cand nimeni nu este acasa pentru a le raporta sau chiar situatii in care copiii, persoane batrane sau bolnave nesupravegheate in casa se pot accidenta daca nu sunt monitorizate.

4. Avantaj in ceea ce priveste asigurarea locuintei. Cu cat sistemul de alarma si supraveghere este mai bine pus la punct, cu atat sunt si asiguratorii mai dispusi sa reduca pretul pentru asigurarea de locuinta. Suma astfel economisita amortizeaza rapid sumele cheltuite pentru instalarea sistemului, cu avantajul ca locuinta este mai sigura ca oricand.

5. Linistea parintilor. Sistemele de supraveghere video, in mod special cele cu camere amplasate discret sau mascate sunt folosite adesea inclusiv pentru monitorizarea angajatilor sau in cazul sistemelor din locuinte pentru monitorizarea celor mici si a persoanelor in grija carora se afla atunci cand parintii sunt ocupati. Daca exista suspiciuni ca dadaca nu isi face toate indatoririle sau trateaza micutii in mod necorespunzator, instalarea unui sistem de supraveghere poate oferi parintilor linistea de care au nevoie atunci cand trebuie sa lase copii in grija altora. Sistemul este util inclusiv pentru parintii cu copii adolescenti care isi fac griji in legatura cu compania pe care acestia o tin cand parintii nu sunt acasa sau plecati pentru perioade mai lungi.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 49 vizitatori și niciun membru online