Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis imbunatateste performantele camerelor HDTV PTZ de clasa medie

Noile modele dispun de performante mecanice imbunatatite, zoom mare si tehnologie Wide Dynamic Range

Seria AXIS P56 este compusa din camere de retea dome HDTV performante si accesibile financiar, dezvoltate pentru supravegherea oraselor si a mediului retail. Varful de gama al seriei contine toate caracteristicile si tehnologiile necesare unei camere PTZ (pan/tilt/zoom), inclusiv: functie Pan la 360º pentru o miscare completa, senzor 1080p HDTV cu zoom optic 30x, functie Wide Dynamic Range, stabilizare de imagine, sunet si multe altele, totul la un raport pret / calitate foarte bun.

Axis Communications, lider mondial in dezvoltarea de camere video de supraveghere, anunta lansarea seriei AXIS P56. Cele doua modele, AXIS P5635-E si AXIS P5624-E PTZ, pot fi folosite atat pentru supravegherea de exterior, cat si de interior.

“Introducerea seriei AXIS P56 aduce cu sine un nou punct de referinta in materie de raport calitate / pret pentru camerele dome PTZ de clasa medie. Noile modele reprezinta alegerea optima pentru majoritatea scenariilor de instalare in care sunt necesare camere PTZ”, a declarat Erik Frännlid, Director Product Management Axis.

AXIS P5635-E este adresata atat supravegherii de interior, cat si de exterior, reprezentand o solutie potrivita pentru monitorizarea eficienta a oraselor. Camera foloseste un senzor 1080p cu zoom optic 30x, cu care poate inregistra chiar si cele mai fine detalii de la distanta. Datorita capabilitatii continue de Pan 360° (nu exista niciun fel de obstacol mecanic), se poate realiza o repozitionare rapida a camerei, pentru o urmarire continua a unui obiect sau a unei persoane.

AXIS P5635-E permite supravegherea atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Camera integreaza tehnologia unica Wide Dynamic Range – Forensic Capture (120 dB) care permite realizarea unei inregistrari optime, chiar si in zonele foarte luminoase sau intunecate. O alta functie de mentionat este stabilizarea imaginii, realizata prin Axis Electronic Image Stabilization.

Printre functionalitatile inteligente incorporate in AXIS P5635-E se numara detectia audio si functia Advanced Gatekeeper. Aceasta din urma permite camerei sa detecteze automat un obiect intr-o zona specificata si sa mareasca cu ajutorul functiei zoom acea zona, pentru captarea atentiei operatorului. Alte functionalitati video inteligente pot fi descarcate pe camera prin intermediul AXIS Camera Application Platform. Camera suporta, de asemenea, detectarea de socuri mecanice, putand sa semnalizeze actiunile de vandalism prin transmiterea unei alarme. Alte caracteristici ale AXIS P5635-E: audio two way, patru intrari / iesiri configurabile pentru conectarea la dispozitive externe si un slot pentru card SD care asigura stocarea locala a inregistrarilor. Pentru alimentare camera poate folosi atat Power over Ethernet Plus (PoE+), cat si  alimentarea de la o sursa externa de 24V AC/DC.

AXIS P5624-E este o camera ideala pentru supravegherea in mediul retail, atat in exterior, cat si in interior. Dispune de un senzor 720p cu zoom optic 18x si integreaza urmatoarele caracteristici si functii: 360° pan continuu, functionalitate zi/noapte cu rezultate foarte bune - chiar si in conditii de slaba iluminare -, Wide Dynamic Range – Forensic Capture, 120dB, Advanced Gatekeeper, shock detection, PoE+ si slot pentru card SD.

Din punct de vedere al instalarii, seria AXIS P56 este compatibila cu portofoliul de accesorii AXIS T91B pentru montarea pe perete, pe parapet sau pe tavan. Pentru camerele acestei serii se asigura suport printr-o baza larga de aplicatii software de video management prin programul de parteneriat Axis Application Development Partner Program, AXIS Camera Station si, complementar, prin AXIS Camera Companion. Camerele includ, de asemenea, suport pentru: AXISVideo Hosting System si ONVIF pentru integrarea facila a camerelor in sistemul de supraveghere.

Seria AXIS P56 va fi disponibila incepand cu cel de-al doilea trimestru al anului curent, prin canalul de distributie Axis.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 46 vizitatori și niciun membru online