Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Monitorizarea video a locuintei si a copiilor

Securitatea locuintelor ramane, din pacate, de cele mai multe ori, un subiect tabu pentru majoritatea oamenilor. Dreptul de proprietate ar trebui sa vina insotit si cu datoria de a-l pastra in siguranta, protejat de raufacatori. Amenintarile, furturile din locuinte sau vandalismul sunt factori care afecteaza emotional locatarii si cresc semnificativ sentimentul de nesiguranta.

Factorii principali care determina reticenta de a instala un sistem pentru supravegherea locuintei ii reprezinta conceptiile precum pret de achizitie ridicat, lipsa unor beneficii clare oferite de un sistem de supraveghere sau nevoia de a avea cunostinte tehnice superioare.

Supravegherea video a ajuns in acest moment o solutie la indemana oricui, fiind accesibila financiar si oferind o serie de avantaje precum monitorizarea 24/7, alerte prin sms sau posibila conectare cu firme de paza si protectie.

De ce sa instalam un sistem de supraveghere acasa?

Instalarea unui sistem de supraveghere pentru locuinta aduce cu sine doi factori foarte importanti: monitorizarea accesului si supervizarea activitatilor din interiorul locuintei.

Monitorizarea usilor de acces - Inainte de a actiona, hotii urmaresc orele in care locatarii nu sunt acasa si testeaza usile de acces. Datorita numarului mare de apartamente, complexele rezidentiale sunt si ele vulnerabile, iar prezenta unor straini nu se remarca asa usor de catre vecini sau personalul de paza.

Un sistem de supraveghere video functioneaza 24/7, avand rolul de a descuraja persoanele rauvoitoare si de a surprinde orice incercare de a intra pe proprietate. In caz de nevoie, imaginile video inregistrate vor putea fi analizate de catre organele de politie pentru identificare si acuzare. Cu ajutorul unui sistem de supraveghere, proprietarii pot securiza si monitoriza inclusiv parcarile, pentru a detecta posibilele tentative de furt ale autovehiculelor.

Monitorizarea activitatilor din interior

Supravegherea video a interiorului locuintei necesita, de cele mai multe ori, una sau doua camere de supraveghere si un mediu de stocare. Un astfel de sistem va permite, de exemplu, sa vizualizati activitatile bonei si ale copilului. Acest tip de supraveghere nu are ca scop doar monitorizarea, ci permite si o interactiune a parintilor cu bona si copilul.

AXIS M1034-W este o camera de supraveghere de dimensiuni reduse, dar foarte performanta, recomandata pentru supravegherea spatiilor de dimensiuni mici si medii. Modelul dispune de un senzor HD si se instaleaza simplu si rapid, in mod wireless, in doar cateva minute. Tot ceea ce utilizatorii au de facut este sa urmareasca detaliile explicate in manualul de utilizare inclus in pachet. Camera poate fi plasata pe orice perete sau pe tavan, sau prinsa de un corp mobilier, cu ajutorul setului de accesorii. Modelul dispune de un senzor PIR (senzor infrarosu pasiv), putand detecta miscarile chiar si pe timp de noapte. Camera poate fi configurata ca in momentul detectarii unei miscari sa declanseze o alarma auditiva si sa activeze un led de iluminare. Prezenta unui difuzor si a unui microfon permite parintilor sa pastreze o legatura directa cu persoanele aflate in casa.

Camera poate fi accesata de catre parinti de la distanta, folosind un smartphone, o tableta sau un PC conectate la Internet, prin intermediul aplicatiei AXIS Camera Companion, ramanand astfel in permanenta la curent cu activitatile celui mic. Este necesara doar instalarea unei aplicatii mobile pentru a putea viziona live imagini sau pentru a urmari clipuri salvate.

Platforma software Camera Companion poate fi folosita cu un numar maxim de 16 camere, fara un cost aditional pentru licente.

Stocarea datelor
Stocarea datelor poate fi realizata atat pe dispozitive NAS (Network Attached Storage), cat si pe NVR-uri (Network Video Recorder). Solutia cea mai potrivita pentru acasa o reprezinta folosirea unui NVR, pe piata existand o gama larga de produse, de la mai multi producatori. Ce este important de retinut este faptul ca aceste dispozitive necesita unitati speciale de stocare. Supravegherea video se realizeaza continuu, 24/7, iar majoritatea unitaților de stocare destinate calculatoarelor desktop sunt dezvoltate pentru a functiona, in medie, doar 8 ore pe zi. De aceea, acestea se dovedesc a fi nefiabile in mediile de supraveghere. Solutia vine de la WD, liderul mondial in materie de stocare, prin intermediul unitatilor WD Purple. Acestea sunt destinate utilizarii in sisteme cu maxim 8 drive-uri si sunt capabile sa inregistreze imagini de la maxim 32 de camere video HD simultan. Sunt special construite pentru sistemele de supraveghere, o astfel de unitate asigurand utilizatorii ca materialul filmat nu are cadre pierdute sau imagini neclare.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online