Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Solutii OPTEX dedicate securizarii muzeelor si galeriilor de arta

Cele mai comune tipuri de amenintari specifice muzeelor si galeriilor de arta sunt furturile si actiunile de vandalism.

Furturile de arta sunt realizate de obicei pentru a revinde operele sau pentru a fi folosite de infractori ca si garantii pentru diverse imprumuturi. Iar conform studiilor de securitate, sunt recuperate doar 5~10% din bunuri. Astfel, devine aproape obligatorie prezenta unui sistem de securitate performant, care sa poata preveni toate aceste actiuni. Compania Optex detine in portofoliul sau de produse senzori infrarosu, termici si laser, care pot fi folositi in cooperare cu sistemul de supraveghere video CCTV. Cu ajutorul lor pot fi securizate orice fel de spatii sau intrari, acoperisuri sau subsoluri, indiferent de conditiile meteo sau de iluminare.

Solutiile OPTEX pot fi folosite atat la exterior cat si la interior, in functie de modelul ales, astfel incat institutiile sa poata sa isi securizeze lucrarile chiar si in cazul in care doresc sa le expuna in cadrul unui eveniment de exterior.

REDSCAN RLS-3060L – solutia de monitorizare optima
Unul dintre cei mai performanti senzori Optex Redwall este modelul REDSCAN RLS-3060L. Acesta poate fi folosit pentru a securiza orice muzeu sau gelerie de arta, montarea putandu-se realiza vertical sau orizontal. Senzorul poate fi integrat cu succes in sisteme de securitate ce au la baza solutii software dezvoltate de Milestone, Genetec, Axxonsoft, Exacq, Axis, Avigilon si Dedicated Micro.

REDSCAN se bazeaza pe tehnologie laser, putand detecta oameni, obiecte si vehicule cu raza maxima de 30 m. Acesta poate analiza marimea, viteza de deplasare si distanta fata de senzor a obiectelor sau a persoanelor urmarite.

Versiunea 7 a acestui senzor poate detecta, in modul orizontal, orice intrus ce incearca sa se urce pe un zid sau gard. Senzorul creeaza o zona de detectie deasupra lor, fiind detectata orice fel de incercare de patrundere in perimetru.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 35 vizitatori și niciun membru online