Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

OPTEX SIP – senzori ce pot activa camerele CCTV, pentru o securitate maxima

OPTEX, liderul global in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta disponibilitatea pe piata locala a seriei REDWALL-V. Compusa din trei senzori, SIP-3020, SIP-4010 si SIP-404, seria este dedicata securizarii si monitorizarii spatiilor exterioare. Senzorii folosesc un sistem de detectie inteligent, analizand datele oferite de mediul ambiant, precum luminozitatea si temperatura, in functie de acestea fiind ajustata senzitivitatea.

Mecanismul fiecarui senzor a fost construit in asa fel incat montarea, configurarea si ajustarile ulterioare sa poata fi realizate rapid si simplu. Aria de detectie a fiecarui senzor poate fi stabilita cu ajutorul AVF-1 Area View Finder. Acest dispozitiv este un viewfinder dedicat special senzorilor SIP si permite eliminarea din zona activa de detectie a anumitor zone. Viewfinder-ul poate fi plasat atat in zonele industriale, cat si in cele comerciale, folosind tehnologia infrarosu pasiv.

Detectoarele seriei sunt, de asemenea, echipate cu un sistem anti-rotatie si anti-masking, putand detecta actiunile de vandalism sau de sabotaj. Sistemul de anti-rotatie integreaza un accelerometru in trei axe. Astfel, atunci cand dispozitivul detecteaza o schimbare a unghiului vertical sau orizontal fata de valorile initiale, va genera in mod automat o alarma. De asemenea, va fi generata o alarma si daca unitatea este lovita sau capacul de protectie este inlaturat. Carcasa senzorilor este realizata din policarbonat.

Senzorii OPTEX REDWALL-V completeaza astfel cu succes orice sistem de securitate, putand activa automat camerele de supraveghere, aprinde lumini, porni sirene sau trimite emailuri cu notificari catre anumite persoane predefinite.

Procesul de detectie functioneaza optim, chiar si in conditii de soare puternic, nori, fascicule puternice de lumina, ploaie sau zapada.

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 8 vizitatori și niciun membru online