Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis Communications – prevenirea furturilor din magazine si cresterea performantelor financiare

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea a doua solutii dedicate mediului retail ce pot fi folosite pentru prevenirea furturilor din magazine si cresterea performantelor financiare.

“Retailul este un domeniu competitiv, acum, mai mult ca niciodata. Astfel, gasirea de modalitati de crestere a veniturilor, de reducere a cheltuielilor si de imbunatatire a experientei de cumparare a clientilor au devenit factori esentiali. Cu ajutorul noilor solutii ne propunem sa le oferim retailerilor informatii de business intelligence complete”, a declarat Johan Åkesson, Director Business Development Retail in cadrul Axis Communications.

Noile solutii vor fi comercializate exclusiv sub numele de Axis si vor sprijini comerciantii in doua domenii critice pentru activitatea comerciala. Vor fi dezvoltate solutii dedicate optimizarii magazinelor si solutii ce au rolul de a creste veniturile si de a reduce pierderile cauzate de furturi.

Solutia de optimizare a magazinelor - Axis Store Optimization Solution

Solutia de optimizare Axis include camere de supraveghere si dispozitive audio, completate de sisteme de business inteligence (sisteme informatice de identificare, extragere si analizare a datelor) si de un software dedicat de analiza.

Axis Store Optimization poate sa ofere date precise cu privire la numarul de oameni ce intra in magazin, varsta si genul acestora, poate calcula in mod automat cate persoane sunt prezente intr-o anumita zona a magazinului sau cate stau la coada.

Aceste date sunt oferite sub forma unui raport complet ce poate fi personalizat in functie de necesitatile retailerului. Solutia are si rolul de a realiza o imbunatatire a experientei de cumparare a utilizatorilor finali si de a genera noi oportunitati de vanzare, in mod direct, de exemplu prin posibilitatea de a transmite sub forma unor anunturi audio campaniile aflate in desfasurare.

Solutia de prevenire a furturilor din magazine - Axis Loss Prevention Solution

Solutia de prevenire a furturilor combina software-ul de analiza cu sisteme de control acces, camere de retea Axis si videointerfoane inteligente. O astfel de solutie permite agentilor de securitate sa detecteze imediat orice tentativa de furt.

Axis Store Optimization Solution

Exemple de produse de retea Axis        Suita AXIS Store Optimization
Camerele din seria AXIS M30                      AXIS People Counter
Camerele din seria AXIS P30                       AXIS 3D People Counter
Senzorul AXIS P8804 Stereo Kit                   AXIS Demographic Identifier
Difuzorul de retea AXIS C1004-E                 AXIS Occupancy Estimator
Difuzor de tavan AXIS C2005                      AXIS Queue Monitor
                                                                AXIS Store Reporter    
                                                                AXIS Store Data Manager
Axis Loss Prevention Solution

Exemple de produse de retea Axis        Suita AXIS Loss Prevention
Camerele din seria AXIS M30                      Detectorul AXIS Direction
Camerele din seria AXIS P32                       Detector AXIS Tailgating
Controller-ul AXIS A1001                            Selectorul AXIS Random
Video-Interfonul AXIS A8004-VE

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 34 vizitatori și niciun membru online