Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

OPTEX Redscan Manager si PIE-1, pentru integrarea optima a senzorilor de detectie cu alte sisteme VMS

OPTEX, lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta lansarea unei noi versiuni a software-ului de detectie REDSCAN Manager. Versiunea 6.0.3.0 este compatibila cu modelele REDSCAN RLS-3060L (si varianta SH), respectiv RLS-2020I (si varianta S). Aceasta versiune suporta sase limbi de circulatie internationala. Cu ajutorul noului panou de control, utilizatorii vor putea sa delimiteze mai usor si mai rapid ariile si modurile de detectie. Noul firmware va fi pus la dispozitia tuturor partenerilor certificati OPTEX.

Integrare – facila si rapida

Pentru a demonstra usurinta cu care aceasta aplicatie poate fi integrata cu senzorii REDSCAN, OPTEX impreuna cu Benchmark Smart Solutions, o revista de securitate internationala, au realizat o serie de teste complexe in care diferiti senzori OPTEX au fost integrati si gestionati cu ajutorul noului firmware cu alte sisteme de securitate.

La baza integrarii a stat encoderul PIE-1, care a permis ca senzorii sa fie parte integranta a unei solutii inteligente care ofera nu doar securitate, ci management la nivel de locatie. Mai mult, datorita encoder-ului, senzorii OPTEX au putut fi alimentati direct prin intermediul unui cablu de retea, cu ajutorul tehnologiei Power over Ethernet. Astfel, senzorii trimit coduri de alarma catre orice sistem network-led ce suporta coduri ASCII si este compatibil PoE.

“Optex Redwall PIE-1 este un instrument valoros atat pentru integratori, cat si pentru persoanele ce opereaza instalarile de securitate. Acest dispozitiv permite adaugarea de echipamente de detectie unui VMS* sau unui alt sistem conectat la retea. Astfel, encoder-ul permite ca senzorii sa fie folositi atat in scop de Securitate, cat si pentru a eficientiza managementul unui complex”, a declarat reprezentantul site-ului benchmarksmart.com.

*VMS – Video Management System

REDSCAN este un senzor laser premiat care poate detecta oameni, obiecte si vehicule cu raza maxima de 30 m. Acesta poate analiza marimea, viteza de deplasare si distanta fata de senzor a obiectelor sau a persoanelor urmarite.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 23 vizitatori și niciun membru online