Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Avantajele camerelor de supraveghere moderne

Dispozitivele moderne care utilizeaza tehnologiile cloud, au o anumita particularitate, si anume ca aceste camere de supraveghere transmit date catre server si nu direct pe cardul de memorie. Aceasta tehnologie are argumentele sale pro si contra. De exemplu, unele date pot fi compromise atunci cand contul este compromis. In plus, pentru extinderea locului in depozitul nor este necesar sa se plateasca, iar acesta suma este platita in plus fata de un abonamentul lunar pentru utilizarea serviciului. Confortul este ca poti viziona obiectivul oricand, deoarece un smartphone este disponibil pentru aproape orice persoana moderna. Un dezavantaj al acestor dispozitive, este ca orice deconectare a internetului va bloca instantaneu camera si daca inregistrarea nu este duplicata pe un suport fizic, difuzarea va fi irosita.

Mareste imaginea

Marirea imaginii unei camere de supraveghere video de strada este necesara pentru a mari partile individuale ale imaginii. Dupa cum se stie, atunci cand maresti imaginea, aceasta se imparte in pixeli. Cu cat sunt mai multe indicatoarele de zoom digitale si optice, cu atat mai mult poti mari imaginea. Camera de supraveghere externa poate fi cu un zoom fortat, atat digital cat si optic, sau variofocal. Acesta din urma este echipat cu un obiectiv in care lentilele sunt aranjate intr-o anumita ordine. Cu acest aranjament devine posibila schimbarea distantei de focalizare si a unghiului de vizualizare manual, fortat. Un mecanism convenabil, nu va afecta in mare masura costul camerei de supraveghere video.

AHD format

Camera de supraveghere video AHD este un standard relativ nou, care permite obtinerea unei imagini destul de clare pentru un model analogic. Daca, dintr-o serie de motive, alegerea ta s-a oprit pe linia analogica a echipamentului, atunci merita sa te gandesti la achizitionarea unui dispozitiv care sa respecte acest standard. Camera de supraveghere analogica de inalta definitie, este initial suportata de un singur producator. Acum este un conglomerat care include mai multe marci, dar libertatea de alegere este inca foarte mica. Unii utilizatori pot respinge o asemenea obligatie. In general, suportul acestui format este o ocazie excelenta de a imbunatati imaginea echipamentelor analogice, fara a recurge la o modernizare serioasa a intregului sistem.

Senzor de miscare

In cazul detectarii miscarii pe ecran, este activat un modul software care executa instructiunile specificate de operator. Camera poate incepe arhivarea unei inregistrari, poate activa o alarma, poate da un semnal proprietarului daca are un dispozitiv de receptie si, de asemenea, sa urmeze miscarea daca dispozitivul este montat pe un trepied mobil. Unele modele aloca trafic unui monitor de alarma, separat,  pentru un operator, care gestioneaza situatia manual.

Pentru a evita pozitiile false, camerele echipate cu un senzor de miscare sunt echipate cu o "masca de ecran" speciala, care acopera zona nedorita a cadrului, dupa care devine "orb" pentru orice miscare. Sursa semnalului poate sa depaseasca limita mastii, deoarece senzorul va simti imediat. Aceasta este o solutie foarte convenabila. Capturarea traficului este utila in majoritatea cazurilor de supraveghere video, meritand sa te gandesti initial la optiunile echipate cu un astfel de senzor.

IR iluminare

Iluminarea IR este un mecanism care activeaza inregistrarea pe timp de noapte. Aceasta optiune nu este alocata tuturor camerelor de supraveghere. Trebuie remarcat faptul ca utilizarea iluminarii IR imbunatateste semnificativ calitatea inregistrarii pe timp de noapte. Aceast tip de camera de supraveghere este echipat cu camera monocroma. Functia de iluminare IR este foarte utila pentru supravegherea video in aer liber.  Acest lucru este posibil datorita faptului ca inregistrarea se realizeaza in domeniul infrarosu, care este mai putin sensibila la zgomot, la interferente si la lumina puternica.

Abilitatea de a comuta zi/noapte

Abilitatea de a comuta se pe modul de zi pe modul de noapte, este o functie care permite inregistrarea atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Cand soseste ora presetata, algoritmul de program da o comanda senzorului, care comuta obiectivul la modul film de noapte. Ca regula, capacitatea de a lucra in doua moduri implica prezenta iluminarii IR. In plus, in acest mod, poate functiona chiar si o camera de supraveghere video color pentru supravegherea in aer liber. Este o functie foarte utila, si atunci cand vrei sa cumperi o camera de supraveghere este indicat ca dispozitivul sa o prezinte.

WDR

WDR este ultimul din lista, dar nu in sensul parametrului, ci pentru selectarea dispozitivului. Wide Range Dinamic este gama de intensitate a luminii pe care o poate captura. In termeni simpli, acesta este un parametru de iluminare maxima si la care este posibila fixarea video. Cu cat este mai mare intervalul acestui parametru, cu atat mai bine.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 20 vizitatori și niciun membru online