Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sistem de supraveghere video pentru magazin: 5 argumente pentru instalare

Magazinele si bacaniile, magazine de imbracaminte, supermarket-uri ce apartin lanturilor mari de magazine, in astfel de facilitati exista un flux constant de bani si vizitatori. Este clar ca fiecare proprietar de afaceri doreste sa evite riscurile si sa se protejeze de potentialele amenintari: jafuri, furturi, atacuri armate, comportamente inadecvate ale cumparatorilor sau, dimpotriva, delapidare de catre angajati. Oamenii de afaceri pot scapa de aceasta durere de cap in mai multe moduri, dintre care unul este instalarea de sisteme de supraveghere video. Nu sustinem ca acesta este un panaceu pentru toate relele, desi in rezolvarea unei astfel de sarcini ca protejarea magazinului, nu se poate renunta.

Acum, sa incercam sa aflam de ce proprietarul unui magazin trebuie sa investeasca in sistemul de monitorizare video si ce beneficii va primi de la instalarea acestui instrument tehnic de securitate. Deci, sa luam in considerare 5 motive pentru care se recomanda  instalarea unui sistem de supraveghere video intr-un magazin de vanzare cu amanuntul.

1. Factor de restrangere

Nu este nevoie sa fii un bun psiholog pentru a intelege ca, chiar si un semn pe gard „Caine rau“ , va avea un efect de descurajare asupra contravenientului, cu toate ca niciun caine nu este in curte. Prezenta camerelor CCTV in podeaua de tranzactionare are un efect similar, astfel ca, niciun hot nu va risca sa produca o crima, stiind ca fiecare pas ii va fi inregistrat pe video. A reusi sa nu intri in cadru este un fel de arta. In 99% din cazuri, criminalul ar alege mai degraba un alt magazin - mai simplu, in care nu exista niciun fel de securitate si niciun sistem de supraveghere video. Prin urmare, iti recomandam instalarea unui sistem de supraveghere pentru magazin, folosind instalarea mijloacelor tehnice, adica  sisteme de supraveghere video, sisteme de securitate si alarma.

2. Prevenirea furtului

Desigur, sistemul de supraveghere video in sine nu va prinde mana hotului atunci cand incearca sa scoata bunurile de pe raft. Insa, poti reactiona rapid la furtul extern. Camerele CCTV vor fi ochii si urechile pe el. Poti urmari situatia de pe podeaua de tranzactionare si poti monitoriza locurile in care se gasesc cele mai valoroase si mai scumpe bunuri. Acest sistem va functiona cel mai eficient in tandem cu protectia fizica. Garzile vor intari doar pozitiile, reactionand instantaneu la situatie. Acest pas corect si rational este eficient, fara indoiala, in centrele comerciale mari unde exista un flux constant de cumparatori. In acelasi timp, intr-o mica unitate de vanzare cu amanuntul fara protectie fizica, poti obtine si utiliza cele mai eficiente mijloace tehnice de supraveghere video. Sistemul de supraveghere video plus functia de  semnalizare a alarmei, va costa de cateva ori mai ieftin.

3. Controlul asupra actiunilor personalului magazinului

"Ai incredere, dar verifica" - toata lumea stie acest lucru, insa nu toti proprietarii de magazine tind sa priveasca critic munca angajatilor lor. Si nu e totul in zadar: dupa ce ai urmarit comportamentul vanzatorilor si casierilor la locul de munca prin prisma camerei video, poti vedea multe lucruri interesante. Sistemul de supraveghere video iti va permite sa monitorizezi  actiunile personalului in timpul descarcarii si receptionarii bunurilor, atunci cand comunica cu clientii si calculul in numerar. Stiind ca magazinul are camere de monitorizare, angajatii vor fi mai disciplinati, ceea ce va rezolva problema productivitatii scazute.

4. Realizarea unei arhive video

De cate ori nu te-ai plans  ca nu ai aivut o inregistrare video pentru a rezolva o situatie? In cazul in care s-a produs un eveniment in magazinul tau (vanzatorul s-a comportat incorect, vizitatorul a rupt un lucru valoros si nu vrea sa plateasca la casierie) vor veni in ajutor imaginile video, care vor fi livrate ca dovada a corectitudinii uneia sau altei parti. Intr-o disputa cu un criminal obisnuit si provocator, inregistrarea de la o camera de supraveghere te va ajuta sa iti dovedesti nevinovatia si sa contestezi toate plangerile existente.

5. Supraveghere video prin internet

Daca ai o retea mare de tranzactionare, atunci sigur ca este dificil sa urmaresti activitatile magazinelor din diferite parti ale orasului si, chiar mai mult din unele regiuni. Si aici tehnologiile digitale moderne vin in ajutorul omului de afaceri. Instaland un sistem de supraveghere video intr-un magazin sau sucursala dintr-o alta zona, sau chiar in strainatate, managerul poate monitoriza munca de la distanta, de pe un computer, tableta sau smartphone. Acest lucru va economisi timp si bani considerabili, in privinta controlului regulat a magazinelor, pentru a gestiona si a controla activitatea personalului.

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online