Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Evaluatori de risc

ARIOLA

Ariola logo_2018ARIOLA PRODCOM S.R.L. este o societate comerciala cu capital exclusiv privat infiintata in anul 1994. Compania are sediul in Cluj-Napoca.

Domeniile de activitate ale societatii sunt:
• comercializarea sistemelor integrate de securitate: sistem de alarmare la efractie, sisteme de supraveghere video cu circuit inchis, sistem de alarmare in caz de incendiu, sistem control acces, sistem antifurt magaznie, consultanta si proiectare in domeniul securitatii, evaluare de risc la securitatea fizica;
• comercializarea echipamentelor bancare si de caserie: masini de numarat bancnote, masini de sortat bancnote, masini de numarat si sortat monede, verificatoare autenticitate bancnote, masini de bandat, sertare de transfer.

Produsele si serviciile oferite sunt competitive din punct de vedere calitativ cu cele ale celor mai renumite firme din domeniu, fapt pentru care acestea se bucura de aprecierea generala a clientilor. Pentru mentinerea si cresterea acestui nivel calitativ, societatea depune eforturi permanente atât in ceea ce priveste folosirea unor tehnologii de ultima ora cât si pentru pregatirea corespunzatoare a personalului.

Dupa 20 de ani de activitate, S.C. ARIOLA PRODCOM S.R.L. dispune de personal de specialitate cu o inalta pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

O garantie in plus a seriozitatii si nivelului inalt de competenta de care beneficiati din partea firmei o reprezinta faptul ca Ariola a implementat si mentine un sistem de calitate care indeplineste conditiile standardului ISO 9001 : 2008.

Stimati Clienti,
Asteptam de la dumnevoastra sa ne provocati in fiecare zi pentru a va putea demonstra ca suntem printre cei mai buni!

Avem certitudinea ca veti gasi profesionalismul si entuziasmul de care aveti nevoie pentru a va dezvolta propriile afaceri si nu veti regreta niciodata increderea pe care ne-o acordati.

ARIOLA

Tel.: 0264.432.616
GSM: 0726.262.810; 0726.393.303
Adr.: str. Intre Lacuri nr. 45, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.ariola.ro
Contact: Robert Nagy

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 8 vizitatori și niciun membru online