Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Siemens logo_2017

 

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

UNIFORCE SECURITY

Uniforce logo rosu bunUniforce Security este o companie romaneasca, prestatoare de servicii private de securitate, care isi asuma si respecta promisiunea de valoare facuta clientilor. Uniforce Security se preocupa si se ocupa de asigurarea securitatii pentru fiecare proprietate.

SERVICII PREMIUM DE SECURITATE FIZICA

Criterile de selectie si pregatire a personalului, evaluarea constanta si permanenta, metodologia proprie auditata, politicile si procedurile de securitate ne recomanda ca pe un bun furnizor de servicii premium.

Uniforce Security vine in intampinarea clientilor sai nu doar cu protectia fizica ci si cu un aport de informatii specifice pe baza carora clientii isi pot proteja mai bine activele.

- Servicii de protectie si control acces pentru cladiri birouri si zone rezidentiale
- Servicii de securitate industriala
- Servicii de monitorizare si interventie
- Servicii de securitate si escorta  de inalt protocol

SERVICII DE INSTALARE SI INTRETINERE A SISTEMELOR TEHNICE DE SECURITATE

Departamentul nostru tehnic dispune de o baza tehnica moderna si personal pregatit pentru:
• Designul si proiectarea sistemelor tehnice de securitate (incendiu, efractie, control-acces, adresare publica etc.)
• Implementarea sistemelor de securitate
• Punerea sistemelor tehnice in functiune
• Mentenanta sistemelor tehnice de securitate
• Intretinerea sistemelor tehnice de securitate

SERVICII INTEGRATE SECURITY MANAGEMENT

Uniforce Security integreaza cele mai bune solutii tehnice, cu operatori umani, astfel incat clientii sa obtina beneficii reale, salvand costurile si crescand eficienta organizatiilor protejate .
Unele dintre cele mai mari pierderi pe care le au organizatiile sunt datorate fluxului operational. Noi stim foarte bine cum sa optimizam costurile cu securitatea, astfel incat clientii sa cheltuiasca numai atat cat este necesar, pentru asigurarea gradului dorit de protectie
Fie local, fie de la distanta, Uniforce Security integreaza functionalitatile de baza ale sistemelor de securitate instalate, astfel incat erorile si alarmele sa fie procesate in timp real, dublu monitorizate: acest lucru reducand riscul unor pierderi majore.
Datorita faptului ca nivelul pregatirii personalului nostru este unul foarte ridicat, ne permite sa asiguram un management eficient al securitatii clientilor nostrii.
Nu in ultimul rand, protectia impotriva focului este de asemenea grija noastra. Tot personalul nostru de securitate este pregatit si pentru stingerea incendiilor, pe diverse grade de calificare, de la Pompier Servant si pana la Cadru tehnic si Atributii PSI.

SERVICII DE SUPRAVEGHERE VIDEO DE LA DISTANTA

Dispunand de un dispecerat modern, Uniforce Security poate monitoriza de la distanta (prin internet) imaginile video, asigurand o reactie optima si in timp real, impreuna cu personalul aflat in locatia clientului sau cu echipele de interventie. Astfel, clientul isi reduce costurile cu personalul de supraveghere si beneficiaza de o dubla monitorizare a locatiei sale.
Totodata, acolo unde analiza de risc permite, pot fi reduse semnificativ cheltuielile de securitate fizica fara a afecta siguranta obiectivului, prin suplinirea factorului uman si completarea sistemului de securitate cu sisteme video de supraveghere.
Mai mult, oferim posibilitatea clientilor nostri sa beneficieze de sisteme de supraveghere video in regim de cost lunar si nu ca investitie.
Asiguram sistemele si infrastructura necesara si/sau serviciile de monitorizare, contra unui cost lunar stabilit pentru fiecare camera video in parte.

VIZIUNE SI CONCEPTE DE SECURITATE SECURITATE MODERNA

Prin varietatea si complexitatea serviciilor de securitate oferite, furnizam clientilor nostri solutii fiabile si sigure de la evaluarea riscului si pana la executarea efectiva a serviciilor.
O problema a securitatii fizice se rezolva folosind agenti de securitate si/sau echipamente tehnice corespunzatoare si adecvate impreuna cu stabilirea unor mijloace de reactie corespunzatoare evenimentului semnalat.
Sa nu uitam ca va poate costa mult mai mult sa combateti decat sa preveniti.

Loss Preventions este procesul prin care corelam efortul depus pentru protectia activelor dumneavoastra. Este instrumentul de baza al securitatii moderne si poate fi definit ca un proces permanent!!

UNIFORCE SECURITY
Vanzari: Adrian Corbu
Tel.: 0728.800.155
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Relatii cu clientii: 0728.800.154
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.uniforce.ro; www.alfasecuritygroup.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2021

AFS coperta_1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 8 vizitatori și niciun membru online