Publicitate | Harta site | Contact

Morar sigla

Alistar sigla

Halley logo bun

Nei sigla

 

Ippon sigla

 GHP logo

 

Umo sigla

TSS sigla

Sectra logo

 Ariola sigla

 

 Livco sigla

Bip sigla

Delta sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

Yli sigla

Night Guard sigla

Avag sigla

 

Paza si protectie

ALISTAR SECURITY

Alistar siglaALISTAR SECURITY

Cine suntem

• Una din principalele companii de securitate din Romania;
• Furnizor de servicii de securitate la nivel national;
• Lider national in asigurarea serviciilor de monitorizare si interventie;
• O companie care nu ofera numai servicii de securitate ci servicii integrate de securitate;
• O echipa de profesionisti in industria securitatii private, pusa la dispozitia clientilor nostri;
• Furnizori de servicii de securitate  in conformitate cu standardele de calitate europeana ( SR EN ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007, ISO 27001:2005, ISO 14001:2004, SRM 8000, echivalent SA 8000:2008)
• Compania cu cel mai bun raport calitate/pret din Romania.
• S.C. ALISTAR SECURITY S.R.L. este o societate de securitate, adaptata evolutiilor si cerintelor curente  ale pietei romanesti. Compania este condusa de o echipa manageriala care a acumulat o indelungata si valoroasa experienta profesionala, activand in acest domeniu specializat inca din anul 1992.
• S.C. ALISTAR SECURITY S.R.L. este printre cei mai performanti furnizori privati de solutii de securitate, din Romania, rezolvarea eficienta si calitativa a nevoilor si intereselor beneficiarilor fiind unul din telurile echipei manageriale.
• Societatea acopera intreaga gama de produse si servicii necesare pentru a raspunde cererilor de pe piata romaneasca, indreptandu-se catre clienti mari, mijlocii si mici care urmaresc, cu predilectie, sa beneficieze de un mediu sigur, fara a fi nevoiti sa angajeze pentru aceasta costuri insemnate.
Suntem lider national in prestarea serviciului de paza si monitorizare-interventie cu un portofoliu de peste 12.000 de clienti, deserviti de 190 echipaje de interventie cu acoperire in peste 91 de localitati din tara;

Serviciile noastre
1. Paza si protectia persoanelor, obiectivelor, bunurilor si valorilor si consultanta specializata in domeniu;
2. Monitorizarea sistemelor de  alarma si interventia la semnalele acestora;
3. Servicii de garda de corp si consultanta specializata in domeniu;
4. Proiectarea, instalarea, intretinerea sistemelor de alarmare la efractie si incendiu, control  acces si CCTV;
5. Servicii de transport bunuri si valori si consultanta specializata in domeniu.

Certificari de calitate
- Urmare standardelor profesionale ridicate oferite clienţilor noştri, am fost certificaţi SR EN ISO 9001:2008 pentru deţinerea şi menţinerea sistemului de management al calităţii în domeniul pazei si protectiei, proiectarii si instalarii sistemelor de securitate, transporturilor de valori, monitorizarii si interventiei. Aceasta certificare reprezinta confirmarea oficiala a nivelului ridicat si credibil de performanta organizationala.
- Compania este certificata in Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale - OHSAS 18001:2007. Obtinerea acestei certificari confirma responsabilitatea managementului in domeniul sanatatii si securitatii in munca, identificarii pericolelor, evaluarii si tinerii sub control a riscurilor privind sanatatea si securitatea in munca, combaterii riscurilor si nu a consecintelor, reducerii numarului de accidente de munca sau a imbolnaviri profesionale.
Informatia este un bun esential care trebuie protejat corespunzator. Compania este certificata in sisteme de Management al Securitatii Informatiilor ISO 27001:2005. Beneficiile acestui sistem de management sunt conformitatea cu cerintele legale si contractuale si asigurarea increderii clientilor privind modul de gestionare a informatiilor, incluzand evitarea scurgerilor de informatii confidentiale.
- Protectia Informatiilor clasificate se realizeaza in conformitate cu prevederile H.G. nr. 781/2002.
- Nivelul de performanta credibil si incadrarea activitatilor organizatiei in reglementarile nationale si internationale privind protectia mediului ne-au adus si certificarea in Sisteme de Management al Mediului ISO 14001:2004.
- Nu in ultimul rand, compania detine certificatul SRM 8000, echivalent SA 8000:2008, pentru recunoasterea Sistemului de Management de Responsabilitate  Sociala

ALISTAR SECURITY
Tel.: (+4) 021.264.00.00
Fax: (+4) 021.318.00.98
Bd. Dimitrie Pompei nr. 10A, et. 3, sector 2, Bucuresti
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.alistar-security.ro
Contact: Laurentiu Stan, Director Comercial

Catalog

GP 2013 coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Catalogul GHID PROTECT si, mai nou, portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 3 vizitatori și niciun membru online