Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Siemens logo_2017

 

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sisteme si echipamente de alarma si securitate

SIEMENS

Siemens logo_2017Despre Siemens Building Technologies

Siemens, prin divizia Building Technologies, este unul dintre liderii mondiali pe piata cladirilor si infrastructurilor sigure, eficiente din punct de vedere energetic si nepoluante. In Romania, divizia activeaza din anul 2004 si ofera produse dedicate utilizarii eficiente si sigure a instalatiilor din cladiri si reducerii costurilor. Portofoliul include produse cu care se pot crea sisteme pentru automatizarea instalatiilor HVAC, dar si produse dedicate securitatii si protectiei la incendiu.
 
In calitate de partener tehnologic, divizia ofera un portofoliu complex dedicat sistemelor de securitate, siguranta si confort. Din portofoliu fac parte echipamentele de detectie si avertizare la incendiu (Cerberus PRO), echipamentele dedicate stingerilor de incendiu cu gaze naturale, chimice si apa (Sinorix), echipamentele de control acces (SiPass Integrated), echipamentele de detectie si alarmare la intruziune (SPC) si echipamentele de supraveghere video (Vectis).
 
Intregul portofoliu Siemens Building Technologies, odata implementat, asigura confort, siguranta si economii semnificative la energia consumata. Sistemele pentru automatizarea instalatiilor HVAC contribuie in mod semnificativ la reducerea emisiilor de CO2 si ofera clientilor nostri posibilitatea de reducere cu pana la 50% costurile pentru energie, iar sistemele de detectie incendiu si securitate asigura protectia vietii si a proprietatilor.
 
Compania Siemens SRL este una dintre cele mai importante companii de tehnologie din Romania al carei nume, cunoscut de peste 113 ani in tara noastra, este sinonim cu realizari tehnice, inovatie, calitate si incredere.

Siemens SRL
Divizia Tehnologii pentru Cladiri
Tel.: +40 21 6296 400
Fax: +40 21 6296 372
Adr.: str. Preciziei nr. 24, West Gate Business Center, H5, RO-062204, Bucuresti, Romania
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: Siemens.ro/bt
Director Divizie Building Technologies: George Zapan

Anuarul Firmelor de Securitate 2021

AFS coperta_1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online