Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

AILET – INTELLIGENCE RETAIL a crescut vanzarile utilizatorilor cu pana la 5%!

Aceasta reprezinta solutia ideala in smart-retail pentru a vizualiza in timp real prezenta produselor la raft, conform planogramei stabilite de fiecare producator si brand.

Aplicatia se bazeaza pe Inteligenta Artificiala si este aplicata eficient, avand in spate o mare experienta de piata cu recomandari din proiecte de succes care au contribuit la conturarea domeniului de aplicare al Retail Execution. Solutiile Ailet ajuta la stimularea actiunilor vizate la nivel de SKU, brand si categorie, imbunatatind in acelasi timp eficacitatea vanzarilor.

Ailet foloseste propria tehnologie avansata de recunoastere a imaginilor si algoritmi de invatare profunda, pentru a digitaliza intreaga activitate la raft si a maximiza eficienta magazinului.

SUNT 4 PASI DE LUCRU:

1 – Se selecteaza un anume magazin din retea
2 – Se compara starea actuala a marfii pe raft cu ce ar trebui sa fie conform standardului
3 - Tehnologia Ailet bazata pe Inteligenta Artificiala analizeaza rezultatele online
4 - Informatiile sunt consolidate la planul de executie retail agregat pentru regiune sau intreaga retea

PROBLEME IDENTIFICATE IN RETAIL:

Executie slaba de sales in magazin si date inadecvate.
~ 61% COMPANII NESATISFACUTE
- Doar 39% dintre producatori sunt multumiti de calitatea comercializarii in magazine
~ 7% IN MEDIE NIVEL OOS (Out of Stock)
- In medie, 7% din marfuri lipsesc pe raft, ceea ce este estimat anual la 600 miliarde USD in pierderi din vanzari
~ 30% OFFLINE / ONLINE DIFERENTA DE CALITATE
- Acuratetea datelor obtinute prin numarare manuala nu depaseste de obicei 30%

DE CE FOCUS PE EXECUTIA AILET?

Este o solutie in magazin care ii ajuta pe consumatori sa gaseasca produsele cautate in locatia potrivita, cu produse prezentate in cel mai bun mod posibil pentru a influenta comportamentul de cumparare al consumatorilor.

Cont personal cu evaluare in timp real a conditiilor din magazin. Datele de raft si analizele releva deficiente de executie si sugereaza solutii. Focusul este intotdeauna pe cele mai importante produse pentru KPI-urile magazinului. Statisticile de piata ale Ailet, insotite de tehnologia IR si de un cont personal de ultima generatie ajuta companiile sa realizeze optim executia de sales a magazinului.

SOLUTII LA CHEIE

Ailet ofera un set de solutii care nu doar ca ajuta la acoperirea KPI-urilor de baza ale magazinului, ci si insotesc sarcini mai complexe in magazin, cum ar fi cresterea vanzarilor, sau efectuarea de audituri in magazin.

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 8 vizitatori și niciun membru online