Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Competitia “Tehnicianul de securitate al anului 2022”

RQM Certification, care este principalul furnizor de formare profesionala pentru industria de securitate privata din Romania, impreuna cu Spy Shop, unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente de securitate, care opereaza prin intermediul site-ului www.spy-shop.ro, vor organiza cea mai importanta competitie pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniul instalarilor sistemelor de securitate.

Conditia obligatorie de participare la aceasta competitie este detinerea specializarii de tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video, control acces (cod COR 352130 sau 313210).

Premiile puse la bataie de catre RQM Certification si Spy Shop, sponsor si partener al acestui eveniment, consta in echipamente si scule de lucru in valoare de 10.000 lei, iar acestea vor fi acordate exclusiv datorita abilitatii, cunostintelor si perspicacitatii participantilor.

Etapele de desfasurare ale competitiei sunt urmatoarele:

- 1 Mai – 30 Iunie: inregistrarea participantilor, pe site-ul RQM Cert
- 1 Iulie: trimiterea bibliografiei cu documentatia tehnica catre participanti
- 30 Septembrie: test online din materialul bibliografic
- 28 Octombrie: proba finala (test practic) la sediul Spy Shop

Pentru proba finala se vor califica 3 competitori, iar in functie de priceperea si cunostintele fiecaruia se vor clasa pe locul I, locul II si locul III, fiecare avand ca recompensa un premiu.

Mai multe detalii legate de conditiile de participare, perioada competitiei, premii si alte informatii folositoare pentru cei interesati, se pot gasi pe site-ul RQM Cert.

Initiativa este o noutate in domeniul instalarilor sistemelor de securitate din Romania, iar faptul ca aceasta nisa este intr-o continua expansiune si dezvoltare face ca astfel de evenimente sa fie binevenite si chiar sa impulsioneze cresterea numarului de tehnicieni in industria de securitate si supraveghere video.

Aceasta colaborare de anvergura dintre RQM Cert si Spy Shop este posibila datorita parteneriatului de lunga durata, iar in viitor vom mai vedea astfel de actiuni care sa sustina si sa dezvolte atat piata de securitate, supraveghere video si control acces, cat si personalul specializat din acest domeniu de activitate.

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 4 vizitatori și niciun membru online