Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

MIRA TELECOM a finalizat constructia cladirii centrului propriu de cercetare, proiect european in valoare de 2 mil. Euro

Mira 230812MIRA TELECOM a finalizat cu succes prima faza a dezvoltarii unui centru propriu de cercetare, situat in Joita (judetul Giurgiu). Constructia cladirii centrului dedicat cercetarii in domenii diverse – software, securitate, electronica, biofizica, biochimie sau fizica cuantica – a fost livrata in august 2012, conform termenului stabilit initial. Proiectul, in valoare de aproximativ 2 mil. Euro beneficiaza de asistenta financiara nerambursabila prin PROGRAMUL OPERATIONAL SECTORIAL “CRESTEREA COMPETITIVITATII ECONOMICE” - cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala - “INVESTITII PENTRU VIITORUL DUMNEAVOASTRA” si se deruleaza in doua etape, pana in mai 2013.

Cladirea livrata are o suprafata desfasurata de circa 720 metri patrati, iar terenul pe care a fost ridicata constructia are o suprafata totala de 9.000 mp, fiind o proprietate privata in comuna Joita din judetul Giurgiu. Pasul urmator in implementarea proiectului prevede achizitia de aparate, utilaje si echipamente, necesare activitatii de cercetare in domeniul electronicii, fizicii cuantice, chimiei fizice si informaticii.

In cadrul centrului de cercetare vor functiona urmatoarele 5 laboratoare noi de cercetare: laboratorul de dezvoltare software aplicativ, laboratorul de cercetari electronice, laboratorul de cercetari in domeniul fizicii cuantice, laboratorul de cercetari multidisciplinare (electronica, biofizica, biochimie, laboratorul de incercari complexe (in diverse conditii climaterice, medii electromagnetice, mecanice) dotate cu aparatura si echipamente de inalt nivel tehnologic.

“Prin noua structura de cercetare, colectivul nostru de cercetatori alcatuit initial din doi angajati permanenti si 4-5 colaboratori externi, se va transforma intr-un adevarat departament in cadrul societatii, cu mai bine de 22 de angajati permanenti, din care 18 vor fi specialisti cu studii superioare si experienta in activitatea de cercetare. Dincolo de cifre, speram ca centrul nostru de cercetare sa inspire si alte companii la dezvoltarea de proiecte similare. Este esential pentru viitorul profesional al specialistilor din Romania!” a declarat Stelian Ilie, Presedintele MIRA TELECOM.

Proiectul COMSEC - Dezvoltarea infrastructurii si capacitatii de cercetare a SC MIRA TELECOM in domeniul sistemelor integrate de comunicatii si de securitate va contribui direct la cresterea capacitatii de cercetare si a numarului de specialisti in activitatea de cercetare, in cadrul unei societati comerciale cu un profil si obiect de activitate orientat catre o problema de maxima importanta in contextul actual.

Prin aceasta investitie societatea va dispune de o infrastructura de cel mai inalt nivel tehnologic, organizata corespunzator intr-un spatiu dedicat cercetarii, avand ca principal obiectiv cresterea nivelului de inovare prin efectuarea de cercetari si furnizarea de solutii tehnologice, functionale si constructive pentru realizarea in sectorul de productie al societatii, a unor sisteme de comunicatii si securitate competitive atat pe plan national, cat si pe plan international.

In urma implementarii proiectului, se preconizeaza atingerea urmatorilor indicatori: 80 de instalatii, echipamente si instrumente independente pentru cercetare, 63 echipamente IT si pentru comunicatii, 4 licente software, 3 articole stiintifice in publicatii de specialitate cu profil de comunicatii si securitate, 3 proiecte de cercetare indepdente finalizate pana in 2020, 2 lucrari sustinute in cadrul unor congrese sau conferinte internationale de profil. Valoarea totala a proiectului se ridica la 8.462.942 lei.

MIRA TELECOM – companie cu capital integral romanesc fondata si condusa de Stelian Ilie, Presedinte al Grupului – si-a inceput activitatea cu distributia echipamentelor de radiocomunicatii. Diversificarea serviciilor a reprezentat un principiu de baza in evolutia companiei, MIRA TELECOM oferind astazi solutii complete de securitate, IT si telecom, dublate de un serviciu integrat eficient si operativ, care sa aduca o reala valoare adaugata operatiunilor clientilor. MIRA TELECOM are in prezent o experienta de 14 ani pe piata romaneasca si internationala.

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 10 vizitatori și niciun membru online